Мелани Раушер почина на 35-годишна възраст

Мелани Раушер , звезда от риалити шоуто Голи и уплашени, беше открит мъртъв на 17 юли близо до Прескот, Аризона. Според сведенията тя е била куче, седящо в нечия къща, когато е починала до няколко кутии за почистване на прах със сгъстен въздух.

Местната полиция не подозира злоупотреба и на мястото не е открито предсмъртно писмо. В къщата също нямало следи от наркотици. Те също така съобщиха, че кучето, за което се грижи, е открито невредимо. Според говорителя на полицейското управление на Прескот Кори Касун, трупът е бил открит от собствениците на къщата, след като са се върнали от почивката си.

Повече информация за необяснимата смърт на Мелани Раушер

Когато собствениците на къщата, където Мелани Раушер се грижеше за кучето, се върнаха от ваканцията си на 17 юли, те откриха тялото й. Трупът е открит в стаята за гости, близо до кутии със сгъстен въздух. Все още не е известно дали кутиите са били там в стаята преди посещението на Раушер. Според местните медии полицейското управление на Прескот все още разследва дали покойният 35-годишен мъж е погълнал сгъстения въздух в някои от кутиите. Вдишването на консервиран въздух е изключително вредно поради силно отровния му състав, според PubMed Central. Погълнатите токсични компоненти могат да предизвикат сериозни сърдечни проблеми, задушаване от собственото повръщане, увреждане на черния дроб, кома, увреждане на мозъка, асфиксия и различни други смъртоносни състояния. Според съобщенията съдебният лекар на окръг Явапай ще извърши аутопсия, за да определи официалната причина за смъртта.

  Мелани Раушер

Всичко за Мелани Раушер

Покойната телевизионна риалити актриса беше запомнена най-вече с участието си в седмия сезон на „Голи и уплашени“ на Discovery Channel, който включваше оцелели и ентусиасти на открито. Мелани Раушер дебютира в сериала през 2017 г. и също така участва в четвъртия сезон на спин-офа на оригиналното шоу Naked and Afraid XL. Според някои истории тя е участвала в сериала „Голи и уплашени“ в продължение на два сезона. Мелани Елизабет Раушер е родена на 18 декември 1986 г. в семейството на Даниел Т. и Катрин А. Раушер, според секцията с некролози на Camino Del Sol. Сестрите Жанет, Ребека и Алексис оцеляват след бившата риалити звезда.

Роденият във Филаделфия е посещавал гимназия Кенеди-Кенрик, преди да посети университета Old Dominion във Вирджиния. Покойният състезател от „Голи и уплашени“ също беше ветеран от ВМС, след като е служил на USS Theodore Roosevelt CVN-17 по време на войната в Ирак. Тогава обаче не беше ясна конкретната длъжност, която заемаше, и други особености на службата й във флота.

  Мелани Раушер

Мелани Раушер очевидно е работила в медицинския център Prescott VA преди преждевременната си смърт. Според секцията с некролози на Камино дел Сол:

Тя беше пламенен човек на открито, който обичаше природата и всички големи и малки животни. Мелани обичаше да къмпингува и да се разхожда и търсеше приключения навсякъде, където можеше. Мелани също обичаше да се напъва, което я накара да се появи в Naked & Afraid и XL. Мел беше запален спортист, който беше силно активен в местните лиги за възрастни. Тя беше пламенен привърженик на Eagles. Тя беше естествен комик с ненадминато остроумие.

Мелани Раушер също беше представена в платформата като свързана с фондацията за ПТСР на Америка. Според техните изявления, възпоменателна церемония ще се проведе във Филаделфия през октомври за покойния любител на открито. Не е известно обаче дали това събитие ще бъде достъпно за обществеността или не.

Популярни Публикации