Мека Уайт и Джоузеф Морган имат тясна връзка

Когато Персия Уайт се омъжи за колегата си Джоузеф Морган през 2014 г., Мека Уайт, дъщерята на актьора от Дневниците на вампира Персия Уайт, придоби страхотна бащинска фигура. Морган и Мека изглежда са създали силна връзка, когато Морган се присъедини към нейния живот.

Мека Уайт има тясна връзка с Джоузеф Морган.

След като актьорът се ожени за майка й, изглежда, че отношенията между бащата и доведената му дъщеря са израснали страхотни. Морган беше този, който я въведе в световете на изкуството, филмите и комедията. Младата жена тръгва по стъпките на родителите си и прави кариера в шоубизнеса.

Разглеждайки видеата и снимките, споделени от актрисата на нейната страница в Instagram, става ясно, че триото си прекарва страхотно като семейство; независимо дали става въпрос за танци на вечеря за Деня на благодарността, скитане из зимната страна на чудесата или прекарване на съботите на плажа, семейството никога не пропуска да ни даде основни семейни цели. Мека, от друга страна, не се срамува да изрази чувствата си към баща си. В един такъв случай тя отиде в Instagram, за да му честити рождения ден на 16 май 2021 г. В надписа към снимка на цялото семейство, застанало пред камерата, тя го нарече най-готиния татко на острова, намеквайки за сайтът на рождените дни. Мека Уайт

Мека Уайт

Не само младата актриса, но и актьорът от TVD обича да споделя семейни снимки. На 16 май 2020 г. The Big Bad Vampire/Werewolf публикува видео в Instagram, в което той и семейството му отговарят на въпроси на фенове. Въпреки че Морган беше домакин на програмата на страницата си в Instagram, Мека направи събитието осъществимо, като събра потенциални въпроси на фенове. Понякога детето посвещава цели надписи на баща си, като пропуска майка си, въпреки че тя е там на снимката.

Родителите на Мека Уайт никога не са имали дете заедно.

Любовната афера на Морган и Уайт започва през 2011 г., когато се срещат в третия сезон на „Дневниците на вампира“. Те излизаха три години, преди да се оженят на 5 юли 2014 г. на зашеметяваща сватбена церемония в Ямайка. По-влюбен от всякога, британският актьор отпразнува шестте години брак със съпругата си с разкошен пост в Instagram: Любов, приключение, творчество и страст са всички думи, които идват на ум. Персия, след шест години брак и почти девет години от това страхотно пътуване с теб, ти си моето сърце. Двойката обаче все още няма собствено дете. Но кой знае, може би един ден ще дадат на Мека прекрасна сестра.

 Джоузеф Морган

Джоузеф Морган

Неразгаданите мистерии на биологичния баща на Мека Уайт

Мека, която е родена през 1995 г., е отгледана само от майка си. Персия никога не е разкрила името на биологичния баща на дъщеря си пред света. Има някои твърдения, които се носят наоколо, че бившият съпруг на Персия, Саул Уилямс, е баща на Мека. Въпреки че никой не е потвърдил този конкретен слух, Уилямс и Персия излизаха само пет години, преди да се сгодят през 2008 г. Има разлика от повече от десетилетие, която тази хипотеза не отчита. Невъзможно е да се мисли, че певецът може да е баща на Мека.

Популярни Публикации