Мейзи Ричардсън-Селърс- Нетна стойност, биография, възраст, срещи, височина, кариера

Мейзи Ричардсън-Селърс е известна английска актриса. Мейзи Ричардсън-Селърс е най-известна с повтарящата се роля на Ева Синклер в The Originals на The CW, както и с главните си роли на дъщерята на цар Саул от Израел Михал в Of Kings and Prophets на ABC. По същия начин британската актриса постигна огромна слава и натрупа значителна база от фенове в акаунтите си в социалните медии. Научете повече за Мейзи Ричардсън-Селърс Нетна стойност, биография, възраст, срещи, височина, националност, етническа принадлежност, кариера

Бързи факти

Пълно име: Мейзи Ричардсън-Селърс
Дата на раждане: 02 март 1992 г
Възраст: 29 години
Хороскоп: Риби
Късметлийско число: 8
Щастлив камък: Аквамарин
Щастлив цвят: Морско зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Рак, Скорпион
Пол: Женски пол
Професия: актриса
Държава: Англия
Височина: 5 фута 6 инча (1,68 м)
Запознанства глина
Нетна стойност 2 милиона долара
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Родно място Лондон
Националност британски
образование Оксфордския университет
Майка Джой Ричардсън
Twitter Мейзи Ричардсън-Селърс Twitter
Instagram Мейзи Ричардсън-Продавачи Instagram
IMDB Мейзи Ричардсън-Селърс IMDB
Седмица Maisie Richardson-Sellers Wiki

Възраст и ранен живот на Мейзи Ричардсън-Селърс

Мейзи Ричардсън-Селърс е родена през 1992 г. и празнува рожден ден на 2 март всяка година. Тя също е родена в Лондон, Обединеното кралство. В момента британската актриса е на 29 години. Мейзи има британско гражданство, а зодията й е Риби.

Мейзи Ричардсън-Селърс продължава образованието си в училището за момичета на Джеймс Алейн. Тя продължи в местна гимназия след завършване на средното училище. В крайна сметка Мейзи се записва в Hertford College. По същия начин Мейзи Ричардсън-Селърс е отишла в Оксфордския университет.Височина и тегло на Мейзи Ричардсън-Селърс

Колко висока е Мейзи Ричардсън-Селърс? Мейзи Ричардсън-Селърс е прекрасна млада дама. Височината на Мейзи е 5 фута 6 инча и тежи 55 килограма. По същия начин британската актриса има черна коса и блестящи черни очи.

  Мейзи Ричардсън-Селърс

Мейзи Ричардсън-Селърс (Източник: Instagram)

Професионален живот и кариера

Мейзи Ричардсън-Селърс е известен британски модел и актриса. След като завършва университета, тя започва прослушвания и получава първата си роля в продължението на Междузвездни войни Междузвездни войни: Силата се пробужда. Ричардсън-Селърс резервира втората си роля на Ребека Микаелсън в сериала The Originals на CW, след като приключи снимките за ролята си в The Force Awakens. След като една магия се проваля, младата актриса играе Ребека, която обитава друго тяло.

По подобен начин Мейзи по-късно изобрази Ева Синклер в The Originals. През март 2015 г. беше обявено, че Ричардсън-Селърс ще участва в „За крале и пророци“. Това беше краткотраен драматичен сериал на ABC, заснет в Южна Африка. По подобен начин беше обявено през юни 2016 г., че Ричардсън-Селърс ще играе Амая Дживе. Vixen във втория сезон на сериала на CW Legends of Tomorrow, която е баба на титулярния герой в анимационния сериал на CW Seed Vixen.

Освен това Ричардсън-Селърс се появява в късометражния филм „Мелодия“, режисиран от Бърнард Кордие, през 2018 г. Освен това филмът е режисиран от Винс Марчело. В Kissing Booth 2 Мейзи играе Клои.

Нетна стойност и награди на Мейзи Ричардсън-Селърс

Колко богата е Мейзи Ричардсън-Селърс? Мейзи Ричардсън-Селърс не е получавала никакви награди до момента. Британският модел обаче е натрупала солидно състояние от актьорската си кариера. В момента Мейзи Ричардсън-Селърс има нетна стойност от 2 милиона долара към октомври 2022 г.

Връзка и запознанства на Мейзи Ричардсън-Селърс

С кого се среща Мейзи Ричардсън-Селърс? Мейзи Ричардсън-Селърс е открита за връзката си. В момента Мейзи има връзка с момиче на име Клей. Освен това двойката е много горда един с друг и има много любов и привързаност един към друг.

Мейзи Ричардсън-Селърс не е била замесвана в никакви скандали или противоречия. По същия начин британската актриса поддържа чист интернет профил и избягва всякакви проблеми или противоречия.

Също така, знайте за Нетна стойност на Хейзъл Амари, биография, възраст, гадже

Популярни Публикации