Мейсън Темз - Wiki, възраст, етническа принадлежност, приятелка, височина, нетна стойност, кариера

Мейсън Темс е американски актьор. Като дете-художник той е добре известен с това, че играе значителни роли. Мейсън, който е на 15 години, вече се е превърнал във вдъхновение за много деца, които не са сигурни за бъдещите си цели. Мейсън ги впечатли със своята игра, отдаденост и воля за успех в живота. Мейсън стана известен след участието си във филма 'Черният телефон'.

Бързи факти

Рождено име Мейсън Темс
Псевдоним Мейсън
Дата на раждане 10 юли 2007 г
Възраст (към 2022 г.) 15 годишен.
Популярни за Работи в американски филми като дете-художник
език Английски
Училище Местна гимназия в родния град
образование Преследване на училище
Професия актьор
Зодия Рак
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло
Място на раждане Америка
Сегашен адрес THE
Нетна стойност ,35 милиона USD (приблизително)
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5'7'
Тегло (прибл.) В килограми: 66 кг

Възраст и ранен живот на Мейсън Темза

Мейсън Темс е роден на 10 юли 2007 г. Той е роден в Америка, който в момента живее в Лос Анджелис, Калифорния със семейството си. Той е ученик, който започва своята професия, когато е на 11 години. Мейсън обичаше да кара велосипед и да кара велосипед, преди да направи своя актьорски дебют на 11-годишна възраст. Той правеше трикове на велосипеда си, когато беше на 5-8 години.

Височина и тегло на Мейсън Темза

Мейсън Темза е висок 5 фута 7 инча . Тежи приблизително 66 кг. Той има прекрасни топли кафяви очи и кафяви кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н. Мейсън Темза

Нетната стойност на Мейсън Темз

Колко е нетната стойност на Мейсън Темза? Мейсън е подкрепял няколко бизнеса и е участвал в телевизионни реклами като млад художник. Нетната му стойност е нараснала в резултат на успешната му актьорска кариера. Мейсън има нетна стойност от приблизително ,35 милиона USD към октомври 2022 г.

кариера

Мейсън е само на 11 години, когато му е дадена възможност да работи с Международната балетна компания. По това време той учи балет. Впоследствие той пътува с бизнеса като най-младият член на екипажа през следващите четири години. През 2017 г. започва да работи като млад артист в късометражни филми. През 2019 г. той играе Даниел Стивънс в телевизионния сериал За цялото човечество. През 2020 г. той беше хвърлен в лимитирания сериал Evel като Роби Книвел, заедно с Майло Вентимиля.

На 25 септември 2021 г. неговият филм Черният телефон направи своя глобален дебют на Fantastic Fest. След дълго забавяне филмът The Black Phone ще бъде пуснат по кината на 24 юни 2022 г. В момента той работи върху предстоящия си филм Boys of Summer. Той си сътрудничи с носителя на Оскар и режисьор Мел Гибсън.

Приятелка и срещи с Мейсън Темз

С кого се среща Мейсън Темз? Мейсън няма никакво намерение да се забърква в романтична връзка. Той е необвързан и не е излизал с нито един от колегите или съучениците си. Във филма си 'Черният телефон' той си партнира с актрисата Мадлин Макгроу. Най-добрият приятел на Мейсън е Мадлин Макгроу, която е само на 13 години.

Популярни Публикации