Мегин Кели е критикувана за забележките си относно опита на Меган Маркъл със сделка или без сделка

Мегин Кели, американска журналистка, беше наказана онлайн за това, че се подиграваше на Меган Маркъл за това, че се чувства обективизирана, докато играе програмата за игри Deal or No Deal. Тя заяви:

Тя си прекарваше страхотно. Тя желаеше обективизация.

По време на последния епизод на нейния подкаст, Шоуто на Мегин Кели, 51-годишната водеща каза, че не вярва на твърденията на Маркъл, че се чувства като бимбо, тъй като знае точно в какво се забърква. Тя продължи да казва, че Маркъл се опитва да измами всички и вместо това се наслаждава на времето си в програмата като момиче с куфарче. Меган Маркъл призна, че се е чувствала обективизирана по време на „Сделка или не“, твърдейки, че програмата е била по-загрижена за привлекателността, отколкото за мозъка.  Меган Маркъл

Критиките на Мегин Кели към изявленията на Меган Маркъл предизвикаха реакция в Twitter

След критиките на Мегин Кели към признанието на Меган Маркъл, Twitteratis наказа водещата на токшоуто, че е отхвърлила признанието на херцогинята на Съсекс. Освен това хората я определиха като расистка и ревнуваща от Маркъл.

Какво наистина каза Мегин Кели?

Мегин Кели, в настоящия епизод на своята подкаст програма, отхвърли твърденията на Маркъл, че се е почувствала обективизирана, когато се е появила в Deal or No Deal като куфарче номер. 24:

Смешното предположение, че тя нямаше представа в какво се забърква, когато прие работа, чиято основна цел е да изглежда загоряла, да постави изкуствени мигли и да носи малка искряща рокля, докато разопакова чанта.

  Мегин Кели

Кели продължи да отрича обвиненията си, като каза:

Тя добре осъзнаваше в какво се забърква с тази работа и не беше изненада за нея, че искаха да изглежда възможно най-добре, докато я върши. Това, което тя се опитва да ни убеди сега е, че си е прекарала добре. Тя желаеше обожание и все още го иска до ден днешен.

Меган Маркъл заяви в най-новото издание на нейния подкаст Archetype, че въпреки че е благодарна за позицията, тя напусна, тъй като става дума повече за външен вид, отколкото за интелект:

И имаше различни станции за поставяне на миглите, удължаване или подплънки на сутиена. Всяка седмица ни даваха купони за спрей-тен, тъй като имаше много специфична визия за това как трябва да изглеждаме. Всичко беше заради външния ни вид. И не винаги за интелекта.

Маркъл каза, че не й харесва как програмата я кара да се чувства като глупава:

На тази платформа бях заобиколен от интелигентни дами, но това не беше причината да сме там и щях да си тръгна с яма в стомаха. Знаейки, че бях много повече от обективирането на сцената. Не оценявах чувството, че съм принуден да бъда само показен и безсъщностен.

Упи Голдбърг и бившата колежка на Меган Маркъл, Клаудия Джордан, не поставиха под въпрос твърденията нито на Мегин Кели, нито на Меган Маркъл относно престоя й в „Сделка или без сделка“.

Популярни Публикации