Меган Юхенио- Биография, Нетна стойност, Гадже, Възраст, Ръст, Етническа принадлежност

Меган Юджийн е личност в социалните медии, базирана в Съединените щати. Меган Юдженио е създател на съдържание в Tiktok, където споделя видеоклипове със синхронизиране на устни, танцови видеоклипове и комедийни скечове. По същия начин нейното име в Tiktok е @overtimemegan, което в момента има 1,6 милиона последователи. Знайте всичко за Нетна стойност на Меган Юхенио, гадже, биография, възраст, височина, етническа принадлежност

Бързи факти

Пълно име: Меган Юджийн
Дата на раждане: 17 октомври 1999 г
Възраст: 22 години
Хороскоп: Паунд
Късметлийско число: 10
Щастлив камък: Перидот
Щастлив цвят: Син
Най-доброто съвпадение за брак: зодия Близнаци
Пол: Женски пол
Професия: Личност в социалните медии
Държава: Съединени Американски щати
Височина: 5 фута 2 инча (1,57 м)
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата кафяво
Родно място Масачузетс
Националност американски
Етническа принадлежност кавказка
Религия Кристиян
образование Завършил колеж

Биография и ранен живот

Меган Юдженио е родена на 17 октомври 1999 г , и сега е на двадесет и една години. Везни е нейната зодия. По същия начин тя е родена в Масачузетс, Съединени американски щати, и е гражданин на Съединените щати. По същия начин, когато става въпрос за нейния етнически произход и религия, тя е кавказка и християнка. По отношение на семейния си произход тя е доста сдържана и пази личния си живот в тайна. По същия начин тя е скрила информация за семейната си история от медиите. По същия начин в медиите няма информация за нейните родители или братя и сестри. Освен това тя е завършила колеж. Няма обаче информация за учебното заведение, което е завършила.

Височина и тегло

Зашеметяващата звезда на Tiktok е висока 5 фута 2 инча (62 инча) и тежи приблизително 50 килограма. Тя има стройна и слаба физика, но в медиите няма подробности за измерванията на тялото й, включително жизненоважни статистики. По същия начин тя има светла кожа и дълга коприненокафява коса. Меган също има кафяви очи.кариера

Меган е професионална личност в социалните мрежи и създател на съдържание в Tiktok. По същия начин тя е добре известна със своите синхронизации на устни, монтажи и комедийни скечове. По същия начин, @overtimemegan е нейното име Tiktok, което има 1,6 милиона последователи. Освен това тя е качила 577 видеоклипа в акаунта си в Tiktok, събрали над 39,3 милиона харесвания. По същия начин в своя акаунт в Tiktok тя споделя предимно синхронизиране на устни, танци, забавни видеоклипове, POV, предизвикателства, истории и видеоклипове с диалози. По същия начин видеоклиповете, които тя споделя в Tiktok, получават впечатляващо количество гледания, харесвания и коментари. Освен това тя има значителни последователи в Tiktok и е изключително популярна в платформата.

Освен това тя е доста популярна в акаунта си в Instagram, в допълнение към славата си в Tiktok. По същия начин тя има над 327 хиляди последователи в Instagram, където се нарича @overtimemegan. По същия начин тя е голям фен на баскетбола. Тя често посещава колкото се може повече баскетболни мачове. По същия начин тя е моден и фитнес ентусиаст, който е участвал в множество фитнес фотосесии. Освен това тя е подкрепила редица модни и фитнес марки. Освен това тя се е състезавала в множество тийнейджърски конкурси, включително Мис Тийн САЩ и други.

Нетната стойност на Меган Юхенио

Що се отнася до нейната нетна стойност, Меган е личност в социалните медии по професия. По същия начин тя печели по-голямата част от парите си чрез акаунта си в Tiktok. Освен това тя постигна впечатляваща слава и спечели респектираща сума пари чрез акаунта си в Tiktok. Нетното състояние на Меган Юдженио е около 2 милиона долара към 2022 г.

Меган Юхенио Гадже и срещи

Тя е права и най-вероятно необвързана в момента. Освен това тя е доста поверителна относно личния си живот и не е разкрила състоянието на връзката си пред медиите. Освен това, въз основа на предишните й публикации, изглежда, че тя е била необвързана за дълъг период от време и в момента се наслаждава на необвързания си живот.

Популярни Публикации