Меган Маккейн и Бен Доменек очакват второто си дете

Меган Маккейн и съпругът й Бен Доменек очакват второто си дете заедно. Меган разкри новината пред DailyMail на 15 септември и изрази благодарност за възможността да посрещне нов член на семейството тази зима. Тя продължи,

Ние сме на повече от половината път до срещата с най-новата ни дъщеря и не можем да бъдем по-щастливи. Цялото ни семейство, особено нейните баби, нямат търпение да я обсипят с цялата любов и внимание, на което сме способни. Бен и аз сме изключително щастливи и броим дните, докато можем да разширим семейството си и да се запознаем с най-новия ни член.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Меган Маккейн (@meghanmccain)Всичко за Меган Маккейн

37-годишната Меган Маккейн е родена на 23 октомври 1984 г. и е известна личност, колумнист и автор, който е работил за ABC News, Fox News и MSNBC. През 2007 г. тя започва кариерата си, като стартира блог, наречен McCain Blogette, който се фокусира върху президентската кампания на нейния баща, Джон Маккейн. Въпреки факта, че нейните блогове бяха насочени към спечелване на подкрепа за баща й сред избирателите на поколението Y, Стив Шмид и други помощници в кампанията на Маккейн ограничиха изявите й, наричайки я изключително спорна.

 Меган Маккейн

Маккейн започва да пише за The Daily Beast през януари 2009 г., а през април 2009 г. получава договор за книга с Hyperion. На следващия месец тя се появи в The Colbert Report и изрази подкрепата си за с*кс образованието, като същевременно критикува кампанията за с*ксуално въздържание на Бристън Пейлин. През 2009 г. и 2010 г. тя участва като гост-домакин в The View и в новинарската викторина Wait, Wait, Don't Tell Me.

Меган Маккейн се присъедини към Daily Mail като редакционен сътрудник през септември миналата година и издаде книгата си Bad Republican през април тази година. Преди това е работила като анализатор за MSNBC, а нейната дискусионна програма за пътуване Raising McCain дебютира през септември 2013 г. по кабелния и сателитен телевизионен канал Pivot. Тя също е съ-домакин на програмата TakePart Live през 2014 г. и става сътрудник на Fox News през 2015 г. През ноември 2016 г. тя е обявена за редовен съ-домакин на чат шоуто Outnumbered и за постоянен съ-домакин на токшоуто на ABC The View . Въпреки това тя обяви напускането си от The View през юли 2021 г.

Връзката на Меган Маккейн и Бен Доменек

Меган Маккейн и Бен Доменек се сгодиха през юли 2017 г. и се ожениха през ноември същата година, въпреки че не е ясно как са се запознали. През 2020 г. двойката има първото си дете, момиче на име Либърти. Маккейн разкри пред People, че Либърти има подобно поведение на баща си Джон. Маккейн каза,

Това е доста необичайно… ДНК и гените са странни същества. [Либърти] прави това нещо с ръцете си през цялото време и [баща ми] го правеше през цялото време. Това не е нещо, което правя. Не съм сигурен откъде идва това, но тя все още го прави.

 Меган Маккейн

Тя продължи,

Информирах свекърва ми, че ме притеснява, когато го прави, тъй като това е тик, който баща ми правеше с ръцете си. Така че е нещо подобно, но аз обичах баща си и обичам майка си по начин, по който вярвам, че много хора обичат родителите си. Те са тези, които са те отгледали.

Маккейн заключи, че баща й е бил толкова много за толкова голяма част от живота ми по много начини, но с дъщеря й това е просто чисто и тя е съвършенство.

Популярни Публикации