Меган Кол - възраст, гадже, нетно състояние, височина, етническа принадлежност

Meganbcall е знаменитост в социалните медии и продуцент на съдържание, която е най-известна с акаунта си в meganbcall TikTok, където споделя видеоклипове за ежедневието си, често включвайки бебешката си издутина. Тя има почти 600 000 последователи в профила си в Instagram. Тя беше член на танцовия отбор на гимназията. Научете повече за Megan Call-нетна стойност, възраст, биография, националност, етническа принадлежност, височина, гадже, кариера и факти

Бързи факти

Истинско име Меган Кол
Псевдоним Меган Кол
Възраст на 26 години
рожден ден 19 септември 1996 г
Известен с TIKTOK STAR
Родно място Съединени щати
Националност американски
Сексуалност Направо
Религия N/A
Пол Женски пол
Етническа принадлежност Смесени
Зодия Скорпион
Височина/ Висок 5 фута 5 инча
Тегло 54 кг
Измерване на тялото N/A
Размер на чашката на сутиена N/A
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата кафяво
Размер на роклята N/A
Номер на обувка N/A
Съпруг N/A
Нетна стойност 1 милион долара
Марки N/A
Хоби N/A

Megan Call Възраст и националност

На колко години е Меган Кол? Меган Кол е родена на 19 септември 1996 г. в САЩ. Тя е 26 години към 2022 г. Тя е американска гражданка. Няма информация относно родителите, братята и сестрите на Меган Кал и други подробности за семейството. Меган Кол също все още не е споделила прозрения за своето образователно пътуване.

Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висока е Меган Кол? Тя е висока 5 фута 5 инча и тежи около 54 кг. Меган Кол има черна коса и красиви тъмнокафяви очи. Освен това тя има очарователна личност и зашеметяваща фигура. Освен това, няма допълнителна информация относно другите подробности за измерването на тялото на младата звезда, като нейните размери на гръдния кош, талията и бедрата, размер на рокля, размер на обувки и т.н. Меган Кол

Меган Кол позира за снимка Източник: Instagram

Меган Кол-нетна стойност 2022 г

Колко е нетната стойност на Меган Кол? От професионалната си кариера като звезда на Tik Tok и личност в социалните медии тя има доста добри приходи. Тя обаче не е разкрила доходите си. Към 2022 г. нетната стойност на Меган Кол се оценява на 1 милион долара.

кариера

Тя е многостранно талантлива и има широк спектър от интереси. Меган Кол придоби огромна популярност в социалните медии и е следвана от огромен брой фенове. Нейният изключителен талант и отдаденост са основният ключ към нейния успех.

Гадже и връзка

Кой е Megan Call Boyfriend? Тя е много поверителна за личния си живот и връзка. Тя не е разкрила никаква информация за гаджето и връзката си. Така че поради липса на прозрачност, няма информация за нейните предишни връзки, бивши и връзки. Най-вероятно е необвързана и може би в момента се фокусира върху кариерата си.

Факти

  • Тя има много фенове и последователи в акаунта си в Tik Tok
  • Тя е голям любител на животните
  • Нейното нетно състояние е ook към 2021 г

Популярни Публикации