Меган Фъргюсън - възраст, височина, нетно състояние, съпруг, брак

Меган Фъргюсън е известна американска знаменитост. Меган Фъргюсън е актриса от Съединените щати, участвала в редица филми и телевизионни сериали. Има много почитатели на тази зашеметяваща актриса, която е участвала във филми като Основите на грижата, Лоши майки и Галерия с разбито сърце.

Бързи факти

Пълно име: Меган Фъргюсън
Дата на раждане: 03 юли 1983 г
Възраст: 38 години
Хороскоп:
Късметлийско число: 4
Щастлив камък: Лунен камък
Щастлив цвят: Сребро
Най-доброто съвпадение за брак: Телец, Риби, Скорпион
Пол: Женски пол
Професия: актриса
Държава: елен
Височина: 5 фута 4 инча (1,63 м)
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 29 октомври 2021 г
Съпруг Нико Евърс-Суиндел
Нетна стойност 1 милион долара
Цвят на очите Син
Цвят на косата Рус
Размер на тяло 35-26-35
Родно място Джорджия, Томасвил
Националност американски
Етническа принадлежност кавказка
Религия християнството
образование Йейлския университет
баща Хауъл Лайкс Фъргюсън
Майка Шарън Максуел Фъргюсън
деца Беа Суиндел, Бети Суиндел

Биография на Меган Фъргюсън

Меган Фъргюсън е родена в Томасвил, Джорджия, на 3 юли 1983 г. Към 2021 г. тя ще бъде на 38 години. Меган Луиз Фъргюсън е цялото й име. Шарън Максуел-Фъргюсън е нейната майка, а Хауъл Лайкс Фъргюсън е неин баща. В същото време тя не е свързана с никого. Тя е от американска националност и е вярваща християнка. Освен това тя е от кавказки етнически произход. Според астрологията тя е Рак.

По отношение на формалното образование, тя посещава местно училище в родния си град. Докато също така получава бакалавърска степен от университета Йейл.Височина и тегло на Меган Фъргюсън

Меган Фъргюсън е зашеметяваща и има добре поддържано тяло. Зашеметяващата актриса е висока приблизително 5 фута и 4 инча. В същото време тя тежи 57 кг. Освен това очите й са сини, а косата й е руса. Когато става въпрос за измерване на цялото тяло, то варира от 35 инча гърди до 26 инча талия до 35 инча бедра.

кариера

Меган Фъргюсън е изключително талантлива актриса в индустрията. Винаги е била заинтригувана от актьорството и е искала да преследва кариера в тази област. Днес тя изживява мечтата си и дава по-голям принос за нея. През 2007 г. тя получи първата си почивка с филма American Fork. Други филми, в които тя се появява, включват Love and Other Drugs, A Likely Story, Let’s Get Digital, The Fundamentals of Caring, Bad Moms, Handsome, Suburbicon и The Disaster Artist.

По същия начин тя се е появявала в различни телевизионни предавания и сериали. Boardwalk Empire, Law & Order: Los Angeles, Happily Divorced, Hart of Dixie, Mad Men, Almost Human, The League, Battle Creek, The Comedians, The Skinny, Grace and Frankie и The Cool Kids са само някои от тях. Освен това Нико е новозеландски актьор. Освен това той се е появявал в редица филми и телевизионни сериали.

Нетната стойност на Меган Фъргюсън

Меган Фъргюсън се радва на охолен начин на живот със семейството си. Благодарение на славата и богатството, които е натрупала чрез творбите си през годините. Към октомври 2022 г. тя се оценява на нетна стойност от приблизително 1 милион щатски долара.

  Инфографика за биография на Меган Фъргюсън

Биография на Меган Фъргюсън

Съпруг на Меган Фъргюсън, брак

Преминавайки към романтичния и личен живот на Меган Фъргюсън, тя е омъжена. Тя се омъжи за Нико Еверс-Суиндел след дълго ухажване. Двамата си размениха обети на 29 октомври 2011 г. Двойката се радва на щастлив живот заедно със семейството си от две деца.

Имената им са Беа Суиндел и Бети Суиндел. Освен това тя не е обвързана с други мъже в живота си. Освен това тя е откровена относно предпочитанията си по отношение на пола. Освен това тя не е участвала в никакви спорни събития до момента.

Популярни Публикации