Mayank Pahwa- Биография, възраст, височина, нетна стойност, съпруга, брак

Маянк Пахва е известен актьор от Мумбай, Махаращра, Индия, звезда в социалните медии, съпруг на знаменитост, медийно лице и онлайн феномен. Той влезе в светлината на прожекторите през март 2022 г., след като се ожени за Сана Капур. Според източници двойката се е оженила в сряда, 2 март 2022 г., с благословията на членовете на семейството си.

Бързи факти

Пълно истинско име Маянк Пахва.
Нетна стойност INR 2-3 Crores (приблизително).
рожден ден 13 декември.
година на раждане Ч/Б 1988-1990.
Възраст (към 2021 г.) Ч/Б 31-33г.
Професия Актьор, звезден партньор и медийно лице.
Родно място Мумбай, Махаращра, Индия.
Религия индуизъм.
каста Хатри.
Алма матер Международно училище RIMS, Мумбай.
MS University, Baroda.
Квалификация Завършвам.
Слънчев знак Стрелец.
Националност индийски.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 9″ .
Тегло (прибл.) В килограми: 73 кг

Mayank Pahwa Възраст и ранен живот

Маянк Пахва е роден в Мумбай, Махаращра, Индия, между 1988 -1990 г. Според страницата му във Facebook той също е прекарал известно време във Вадодара, Гуджарат, Индия. Той е на възраст между 31-33 години. (от 2021 г.). Позволете ми да ви кажа, че след като завършва основно училище, той посещава международното училище RIMS в Мумбай за гимназия. След това той се записва в MS University Baroda за бакалавърската си степен. Е, неговият предмет на обучение не се разкрива.

Височина и тегло на Mayank Pahwa

Mayank Pahwa е висок 5 фута 9 инча . Тежи приблизително 73 кг. Той има прекрасни топли черни очи и черни кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.  Маянк Пахва

Mayank Pahwa Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Mayank Pahwa? Пахва и семейството му водят богат начин на живот. Той има апартамент от висок клас в Мумбай. Обича да поддържа дома си подреден и чист. Нека ви кажа, че той също има няколко маркови автомобила, но не иска да парадира с начина си на живот в нито една социална мрежа. Почитателите му подражават на него и начина му на живот, тъй като той обича да поддържа косата си дълга. Освен това той печели прилично от актьорската и режисьорската си кариера. Освен това той получава компенсация за реклама и промоции. Според някои доклади той има нетна стойност от приблизително INR 2-3 крори (приблизително).

кариера

Mayank Pahwa е научен на основите на актьорството от баща си и майка си. Той винаги се е стремял да следва стъпките на родителите си и да работи в развлекателния бизнес. Според страницата му в IMDB, той прави своя актьорски дебют през 2011 г. с късометражния филм „Cricket: My Religion“. Във филма той играе поддържаща роля. След това, през 2014 г., той беше избран за ролята на Арун Кумар Ядав в късометражния филм „Unfit'. Той също така се появява във филма „One Night Stand Up.“ Не само това, но Mayank навлезе в режисьорската професия и ще направи своя дебют през 2020 г. с филма „Коша“.

Mayank Pahwa Съпруга и брак

Коя е съпругата на Mayank Pahwa? Пахва е мъдър и добре приспособен човек. Имаше връзка със Сана Капур, сестрата на известния актьор Шахид Капур. След няколко години запознанства двойката се сгоди на частна церемония през 2017 г. Позволете ми да ви информирам, че Маянк и Сана се ожениха в сряда, 2 март 2022 г., в Махабалешвар, Махаращра, Индия.

Те просто поканиха роднини и няколко близки приятели. Сватбата беше извършена според индуистките обичаи. Санах Капур обяви сватбата им в своите акаунти в социалните мрежи. Позволете ми да ви информирам, че Сана е добре позната актриса, която се е появявала във филми като Saroj Ka Rishta, Khajoor Pe Atke и други.

Популярни Публикации