Маура Манд - биография, възраст, нетна стойност, съпруг, брак, смърт

Маура Манд е популярен дългогодишен продуцент на ESPN и награждаван американски филмов режисьор. Сред творбите й са „Последна спирка за Пол“, „Завръщане в Мексико Сити“, „30 за 30“ и „Няма място като дом“. Маура Манд също беше номинирана за наградата Primetime Emmy за 2014 г. за работата си по ESPN 30 за 30 късометражни „Артър и Джони“.

Бързи факти

Пълно име: Маура Манд
Дата на раждане: 16 септември 1967 г
Възраст: 54 години
Хороскоп: зодия Дева
Най-доброто съвпадение за брак: Телец, Козирог
Дата на смъртта: 28 февруари 2020 г
Пол: Мъжки
Професия: Американски филмов режисьор, продуцент на ESPN
Държава: Америка
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 1 милион - 5 милиона долара
Цвят на очите сини очи
Цвят на косата руса коса
Родно място Кълъмбъс, Охайо,
Националност американски

Биография на Маура Манд

Маура Манд е родена в Кълъмбъс, Охайо, на 16 септември 1967 г. Родена е под зодиакалния знак Дева. Тя беше натурализиран гражданин на Съединените щати. Освен това няма допълнителна информация за нейните родители, етнически произход, брат или сестра или детство. Все пак можем да предположим, че родителите й са я възпитали добре като дете в родния й град.

Няма налична информация относно академичните пълномощия на Maura Mandt. Можем обаче да предположим, че е завършила престижен американски университет. Маура Манд възраст

Маура Манд

Височина и тегло на Маура Манд

Носеше руса коса и сини очи. Освен това нейният ръст, тегло и други телесни мерки не са известни.

Смъртта на Маура Манд

За съжаление тя почина в петък, 28 февруари 2020 г. Причината за смъртта й не е известна. Освен това тя беше член на „Marvel Hero Project“ на Marvel по време на нейната смърт. Освен това тя е била на 53 по време на смъртта си.

кариера

По отношение на професионалната си кариера, тя започва работа по ESPYS през 1990 г. като асистент в производството. По-късно в хода на шоуто тя става продуцент и след това изпълнителен продуцент през 2002 г. След това тя основава своя собствена компания, „MaggieVision Productions“, за да продуцира годишното шоу за награди на ESPN. Докато беше в ESPN, тя помагаше в разработването и функционирането на X Games. С продуцентската си компания тя продуцира „The ESPYs“ и „ESPN’s Award show“. След това тя работи върху „Последна спирка за Пол“, „Завръщане в Мексико Сити“, 30 за 30′ и „Няма място като дом“.

Тя беше независима жена, която определи себе си чрез кариерата си. Освен това тя е била главен продуцент на ESPY по това време. В допълнение към начинанието си в ESPN, тя беше телевизионен продуцент. Нейното присъствие е от полза за Hero Project на Marvel (2016), Refuge (2018) и The Confession (2011). Тя работи върху и продуцира „Marvel Hero Project“ по време на смъртта си.

Маура Манд Нетна стойност

Няма налична точна информация относно нетната стойност на Maura Mandt. Според някои онлайн източници нейната нетна стойност се оценява на между 1 и 5 милиона долара към момента на смъртта ѝ.

 Маура Манд нетна стойност

Маура Манд

Maura Mandt Съпруг, брак

Когато става въпрос за Статус на връзка с Маура Манд , тя никога не е разкривала нищо за любовния си живот в медиите. Освен това няма информация за състоянието на връзката й.

Що се отнася до нейните слухове и противоречия, тя никога не е била част от тях, докато не умря. Освен това тя беше усърден работник, който винаги беше фокусиран върху професионалната си кариера.

Популярни Публикации