Маулана Джарджис Ансари - Уики, възраст, височина, нетна стойност, съпруга, престъпност

Маулана Джарджис Ансари е базиран в Etawah, Утар Прадеш, Индия оратор, медийна фигура, мюсюлмански говорител за благосъстоянието и онлайн знаменитост. Той е добре известен в цялата нация с неприятни забележки за жените. Той често твърди, че се застъпва в полза на исляма.

Бързи факти

Пълно истинско име Маулана Джарджис Ансари Хафизула.
Известно име Маулана Джарджис.
Нетна стойност INR 1 Crores (приблизително).
рожден ден Ч/Б 1985-1988.
Възраст (към 2022 г.) Ч/Б 34-37г.
Професия Говорител на ислямските социални помощи, медийно лице и интернет личност.
Родно място Утар Прадеш, Индия.
Религия ислям.
каста Ще се актуализира.
Алма матер Частно училище в Утар Прадеш.
Квалификация Завършвам.
Националност индийски.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 6″ .
Тегло (прибл.) В килограми: 60 кг

Възраст и ранен живот на Маулана Джарджис Ансари

Той е роден в Утар Прадеш, Индия, между 1985 и 1988 г. Сега той се установява в Етава, Утар Прадеш, Индия, със семейството си. Маулана Джарджис Ансари Хафизула е пълното му име. Получава образованието си в престижно училище. Членовете на семейството му го записаха в известна гимназия, за да подобрят обучението си. Той искаше да започне да говори за мюсюлманската общност, след като завърши училището си.

Височина и тегло на Маулана Джарджис Ансари

Маулана Джарджис Ансари е висок 5 фута 6 инча . Тежи около 60 кг. Той има прекрасни топли черни очи и кафяви кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите-талията-ханша, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.  Маулана Джарджис Ансари

Нетната стойност на Маулана Джарджис Ансари

Колко е нетната стойност на Маулана Джарджис Ансари? Той получава щедро възнаграждение за услугите си на много места. Той също така прави пари чрез събития, религиозни събирания и социални медии. Нетната му стойност не е известна със сигурност. Нетната стойност на Маулана Джарджис Ансари се оценява на около 1 крора INR след сумиране на неговите активи и потоци от приходи (приблизително).

кариера

Джарджис е активна част от мюсюлманската религиозна общност от много години. Той работи с други мюсюлмански общности, за да повиши осведомеността за тежкото положение на мюсюлманите. Бил е на няколко събирания и поводи с други хора. Неговите мотивиращи разговори могат да бъдат намерени и в множество социални медийни платформи. За работата си е работил и в частни фирми.

престъпление

Джарджис беше осъден на десет години затвор на 22 септември 2022 г. (четвъртък) за изнасилване, заплаха и сексуално насилие над жена. Освен това бързият съд във Варанаси в Утар Прадеш го глоби с 10 000 INR. Жена от Варанаси подаде жалба срещу Маулана Джарджис през 2016 г., твърдейки, че той е пътувал до града, за да присъства на религиозни церемонии. Те взаимодействаха физически през 2013 г., когато се срещнаха. Маулана записва на видео интимния им разговор и започва да я изнудва с него. Той също обеща да се ожени за нея, но не изпълни. Той беше осъден на около 6 години.

Съпруга и брак на Маулана Джарджис Ансари

Коя е съпругата на Маулана Джарджис Ансари? Този известен оратор пази личния си живот в тайна. Хората започнаха да го търсят в акаунтите му в социалните медии, след като грубите му забележки станаха вирусни в цялата страна. Позволете ми да ви уведомя, че проучихме мрежата и прегледахме всичките му акаунти в социалните медии, но информация относно съпругата и семейното му положение в момента не е налична.

Въз основа на възрастта си предполагаме, че е женен, но това не е правилно. Той имаше връзка с дама от Варанаси, която в крайна сметка прекрати. Той също така изнудвал дамата и обещал да се ожени за нея, но така и не го направил.

Популярни Публикации