Мауи Чапман - Wiki, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, брак

Мауи Чапман е най-известна като бившата съпруга на Леланд Чапман, американски обезпечител и ловец на глави. Мауи Чапман стана известен след брака им. Прочетете пълната биография, за да научите всичко Мауи Чапман възраст, Мауи Чапман Съпруг, Мауи Чапман нетна стойност, Мауи Чапман Височина, Мауи Чапман Кариера и още

Бързи факти

Пълно име: Мауи Чапман
Пол: Женски пол
Държава: елен
Семейно положение: развод
Развод Лиланд Чапман
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Родно място Кайлуа, Хавай
деца (2) Дакота Чапман, Коби Блейн Чапман

Биография на Мауи Чапман

Мауи Чапман е роден през 1957 г. в Кайлуа, Хавай, Съединените американски щати; сега тя е на 63 години. Тя е гражданин на Съединените щати, но етническият й произход е неизвестен. Тя не е споменавала нито своите родители, братя и сестри, нито детството си. Мауи Чапман не споменава своето образование в гимназията или колежа. В процес на преразглеждане.

Височина и тегло

Мауи Чапман е черен мъж с черна коса и черни очи. Други подробности относно нейния ръст, тегло и други мерки все още не са известни и не са разкрити.кариера

Мауи Чапман не стана известна или добре известна, докато не се омъжи за Леланд Чапман. Бившият й съпруг е телевизионна личност, която е участвала в предавания като „Куче и Бет: на лов“ и „Куче: семейните разговори“. Той и семейството му са домакини на риалити шоу, наречено Dog the Bounty Hunter.

Леланд проявява интерес към бокса и смесените бойни изкуства на крехката възраст от 17 години. Той също започва да тренира и двете. Започва професията си като обезпечител във фирмата на баща си. Леланд и баща му спечелиха национална известност през 2003 г., когато бяха затворени в Мексико за задържането на Андрю Лъстър, осъден за изнасилване. По-късно обвиненията бяха свалени. Той се събра отново с баща си през 2013 г. за новото шоу „Куче и Бет: На лов“.

Мауи Чапман Нетна стойност

Чапман пази нетната й стойност в тайна. Тя е скромен човек, който никога не привлича вниманието към себе си с публично излагане на парите си. В резултат на това Лиланд Чапман, нейният бивш съпруг, има нетна стойност от 2 милиона долара към октомври 2022 г. В резултат на това той спечели общо 400 милиона долара от риалити шоуто на A&E Dog the Bounty Hunter в продължение на осем сезона .

Той напусна шоуто през 2012 г. и шоуто никога не беше възкресено. В резултат на това нейният свекър Дуейн Лий Чапман, известен още като Дог, е най-богатият член на семейство Чапман, със състояние от 6 милиона долара към началото на 2020 г.

Мауи Чапман Съпруг, брак

Чапман беше омъжена за Леланд Чапман, известен служител под гаранция и ловец на глави в Америка. Женят се през 1994 г. след няколкомесечна връзка. Съпругът й е осъден и вкаран в затвора. Връзката обаче беше краткотрайна и те се разведоха на 21 април 2005 г. след десетгодишно партньорство.

През този период те имаха двама сина: Дакота Чапман е родена на 24 март 1995 г., а Коби Блейн Чапман е родена на 7 декември 2000 г. Поради липсата на предбрачен договор сценарият за развод се превърна в кървава свада.

Според някои разводът е резултат от техните спорове, докато други твърдят, че Леланд е отвлякла наследника на козметиката на Max Factor, Андрю Лъстър, а Мауи е започнала бракоразводното си дело със съпруга си на правно основание, докато е била в затвора. Въпреки това, той беше освободен под гаранция след няколко дни и никога не отиде в Мексико за съдебното изслушване, отричайки предимството на Мауи в случая.

Мауи поддържа нисък профил след развода им. По-късно тя избледня от поглед и никой не знаеше къде живее сега. Освен това личният й живот се следи внимателно, независимо дали ще се омъжи отново или не. Бившата двойка също е родител на децата си след развода им. Те поддържат сърдечни отношения след развода си, за да осигурят благоприятна атмосфера за детето си. Бившият й съпруг Лиланд обаче излиза с други жени след развода им.

В момента той се радва на прекрасен брак с Джейми Пилар Чапман. Двойката се ожени през 2016 г. Те живеят заедно щастливо от брака си. Твърди се, че връзката на Мауи Чапман със съпруга й е приключила, защото той е имал външна връзка по това време.

Популярни Публикации