Матю Лилард- Биография, възраст, височина, нетна стойност, съпруга, кариера, националност

Матю Лилард е известен актьор, гласов актьор, режисьор и продуцент от Съединените щати. Той е един от малкото хора, които са открили своята страст рано в живота, насърчили са ги да я преследват и също й се наслаждават. Актьорът започва своята актьорска кариера през 1990 г. и се появява в множество филми и телевизионни сериали, за които получава множество награди. Той е най-известен с ролята си на Шаги в Скуби-Ду. Научете повече за Матю Лилард Биография, Wiki, Възраст, Националност, Етническа принадлежност, Височина, Нетна стойност, Връзка, Кариера, Факти

Бързи факти

Пълно име Матю Лин Лилард
Рождена дата 24 януари 1970 г
Родно място Лансинг, Мичиган, САЩ
Зодия Водолей
родители Баща: Джефри Лилард
Майка: Пола Лилард
Съпруга Хедър Хелм
деца Адисън, Мейси, Лиъм
Нетна стойност 1,5 милиона долара
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло
Височина 6 фута 4 инча (1,93 м)
Тегло 79 кг (174 фунта)
Измервания на тялото 34-14-33 инча
Цвят на косата Светлокафяво
Цвят на очите Син

Възраст и националност на Матю Лилард

Матю, чието рождено име е Матю Лин Лилард, е роден на 24 януари 1970 г. в Лансинг, Мичиган, САЩ.
Сега актьорът е на 51 години. Той има майка на име Паула Лилард и баща на име Джефри Лилард. Той е по-големият брат на Ейми, неговата сестра. Водолей е неговият астрологичен знак. Детството му преминава в Тъстин, Калифорния, където по това време живее семейството му.

Освен това знайте за Брайс Хол Нетна стойност, биография, възраст, националност, етническа принадлежностВисочина, тегло на Матю Лилард

Матю е от бялата раса и от американска националност.

Освен това, Матю е висок 6 фута и 4 инча (1,93 м), тежи 79 кг (174 фунта), и има измервания на тялото от 34 инча гърди, 14 инча бицепс и 33 инча талия. Освен това косата му е светлокафява, а очите му са сини.

Матю Лилард танцува (Източник: Instagram)

Детство на Матю Лилард

Лилард посещава Foothill High School в Санта Ана, Калифорния като дете. Посещава Американската академия за драматични изкуства в Пасадена, Калифорния, след като завършва гимназия. Той беше приятел на Пол Ръд, друг актьор. По-късно посещава театралното училище Circle in the Square в Ню Йорк.

Как Матю Лилард преследва кариерата си?

Лилард винаги се е интересувал от развлекателната индустрия. Той става съ-водещ на краткотрайно телевизионно шоу, SK8-TV, малко след като завършва гимназия. По-късно същата година, през 1991 г., той е избран за Ghoulies 3: Ghoulies Go to College. След това през 1994 г. той участва в черната комедия на Джон Уотърс „Серийна мама“. През следващата година той се появява в пет филма: The Hackers, трилър за група гимназисти, Animal Room, като Дъг Ван Хаусън, Ride for Your Life, като Nash, Mad Love, като Ерик Уебър, и Tarantella, като Мат Рейнолдс.

Матю се появи като Норвил Шаги Роджърс във филма на живо Скуби-Ду през 2002 г. Той продължи пътуването си, като в крайна сметка повтори ролята си в продължението от 2004 г. Скуби-Ду 2: Отприщено чудовище. Кейси Касем беше назначен за озвучаващ герой след него в трите следващи анимационни сериала, Mystery Incorporated, be Cool Scooby-Doo!, Scooby-Doo и Guess Who? и Скуби-Ду! Абракадабра-Ду.

Лилард обаче се появява като гост в епизода The Apprenticeship of Criminal Minds през 2012 г. На следващата година той играе ролята на Даниел Фрай в американския телевизионен сериал Bridge. По-късно той получава роля в анимационния филм Under Wraps от 2014 г. В крайна сметка той се появява като Уилям Хейстингс в третия сезон на Туин Пийкс през 2017 г. На следващата година той започва да играе ролята на измамен съпруг на Кристина Хендрикс в сериала на NBC Good Girls.

Връзки и отношения с Матю Лилард

На 12 август 2000 г. Лилард се жени за Хедър Хелм. Двойката има две дъщери Адисън и Мейси, както и син Лиъм. В момента семейството живее в Лос Анджелис.

Социална медия

Лилард има 222 хиляди последователи в Instagram като @matthewlillard.

Матю Лилард Нетна стойност 2022 г

Лилард и семейството му водят охолен начин на живот. Той е добре известен актьор, който е натрупал състояние, както и слава. В момента Матю има приблизително 1,5 милиона долара към октомври 2022 г. Лилард прави по-голямата част от парите си чрез професионалната си кариера и различни сделки за одобрение. Жена му също изкарва добре като брокер.

Факти

  1. Той е известен с ролята си на Шаги.
  2. Той прекарва по-голямата част от времето си със семейството си.
  3. Има малка сестра.

Освен това знайте за нетната стойност на Брет Маверик, биография, възраст, националност, етническа принадлежност

Популярни Публикации