Матю Коулс - Wiki, възраст, височина, нетна стойност, съпруга, брак

Матю Каулс е невероятен актьор и писател. Матю Каулс има значителен принос към американския развлекателен бизнес, независимо дали във филма, телевизията или друг вид развлечение. Феновете възхваляваха представянето му в Shutter Island, The Juror и The Cowboy Way, наред с други.

Бързи факти

Пълно име: Матю Каулс
Дата на раждане: 28 септември 1944 г
Възраст: 77 години
Хороскоп: N/A
Късметлийско число: 10
Щастлив камък: Перидот
Щастлив цвят: Син
Най-доброто съвпадение за брак: зодия Близнаци
Дата на смъртта: 22 май 2022 г
Пол: Мъжки
Професия: актьор
Държава: елен
Височина: 5 фута 11 инча (1,80 м)
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 1 януари 1970 г
Съпруга Кристин Барански
Нетна стойност 10 милиона долара
Цвят на очите Сив
Цвят на косата Тъмно кафяво
Родно място Ню Йорк
Националност американски
Етническа принадлежност кавказка
Религия християнството
баща Чандлър Каулс
деца Изабел и Лили

Биография на Матю Каулс

Матю Каулс е роден в Ню Йорк, Ню Йорк, на 28 септември 1944 г. Чандлър Каулс е името на баща му. Бил е артист и постановчик на театър. В същото време има малко информация за майка му и братята и сестрите му. В същото време той е вярващ християнин и представител на кавказката етническа група. Освен това той е американски гражданин.

Що се отнася до официалното образование на Матю Каулс, той посещава местно училище в родния си град. Докато той също завърши академичното си образование.Смъртта на Матю Каулс

Матю Каулс вече не е сред нас. На 22 май 2014 г. той напусна физическия свят с всичките си безсмъртни способности. Неговото семейство, приятели и легиони от фенове по целия свят бяха съкрушени да научат за смъртта му от застойна сърдечна недостатъчност на 80-годишна възраст.

Височина и тегло на Матю Каулс

Матю Каулс притежаваше изключителен талант и симпатично поведение. Актьорът беше висок приблизително 5 фута и 10 инча. Освен това той тежи 74 кг. В същото време той не е предоставил нито един друг интернет сайт с подробности за измерването на цялото тяло. Косата му е тъмно кестенява и има сиви очи.

кариера

Матю беше известен актьор и драматург в американската филмова индустрия. Той преследваше страстта си към актьорството и беше достигнал рядка височина. Що се отнася до творчеството му, той дебютира на Бродуей в Shubert Theatre в адаптацията на хумористичния роман Malcolm. Това се случва през 1966 г. След това той играе заедно с Ал Пачино в „Индианецът иска Бронкс“ на Израел Хоровиц.

Освен това, той също се присъединява към Mirror Repertory Company на The Mirror Theatre Ltd по време на кариерата си. Той се появява в няколко продукции, докато е там, включително Paradise Lost, Rain, Inheritors и The Hasty Heart. В същото време All My Children беше дебютното му телевизионно начинание. По-късно в кариерата си той работи по различни проекти. As the World Turns, Love on the Run, Loving, Lonesome Dove, The Bold and the Beautiful и Life on Mars са само няколко примера.

Освен това той дебютира във филм, озаглавен Аз, Натали. Сред другите му филми са „Приятелите на Еди Койл“, „Щастливата проститутка“, „Шамар“, „Светът на Гарп“, „Яма с пари“, „Съдеца“, „Сестра Бети“ и „Остров на затвора“. Освен това, той е написал други пиеси през цялата си кариера, включително Mexican Standoff at Fat Squaw Springs, Our Daily Bread и Noblesse Oblige.

Нетната стойност на Матю Каулс

Матю Каулс водеше изключително щастлив живот със семейството си. Много благодаря за цялата работа, която е свършил през годините, както и за неговия принос. Изчислено е, че има нетна стойност от приблизително 10 милиона щатски долара към момента на смъртта му.

Съпруга на Матю Каулс, брак

Преминавайки към любовта и личния живот на Матю Каулс, той беше женен. През 1983 г. се жени за Кристин Барански. Двойката имаше две дъщери и имаше много щастлив живот. Те са Изабел и Лили, и двете родени през 1984 и 1987 г. Освен това той не е имал повече афери в живота си, поне такава, която не беше съобщена. В същото време той не е участвал в никакви спорни събития.

Популярни Публикации