Матрак Мак- Wiki, възраст, нетна стойност, съпруга, височина, етническа принадлежност, кариера

Джим Макингвейл , който е известен с прякора си „ Матрак Мак “, е американски бизнесмен, който притежава и управлява търговската верига Gallery Furniture. Галерия Мебели е успешно бизнес начинание в страната, чиито продажби сякаш никога не спират, както и нейният собственик. Мак работи седем дни в седмицата, което остава в магазина, за да поздрави своите клиенти. Той е много отдаден на бизнеса и усилията му към същото са огромни. Такава всеотдайност и упорит труд доведоха до увеличаване на продажбите.

Бързи факти

Празнувано име: Матрак Мак
Истинско име/пълно име: Джеймс Франклин Макингвейл/ Джим Макингвейл
Пол: Мъжки
Възраст: 71 години
Рождена дата: 11 февруари 1951 г
Родно място: Старквил, Мисисипи, Съединени американски щати
националност: американски
Височина: 1,74 м
Тегло: 62 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Женен
Съпруга/съпруга (име): Линда Макингвейл
Деца/деца (син и дъщеря): Да (Елизабет Макингвейл, Лора Макингвейл, Джеймс Макингвейл)
Запознанства/приятелка (име): N/A
Матрак Мак гей ли е?: не
Професия: Бизнесмен
Заплата: N/A
Нетно състояние през 2022 г.: 100 милиона долара

Матрак Мак Биография

Матрак Мак , чийто брат Джордж по-късно навлиза в индустрията за недвижими имоти и смята, че Хюстън е идеалното място за неговия бизнес, е роден на 11 февруари 1951 г. в Мисисипи, Съединените щати. Матрак Мак израства в града заедно с Джордж. След като завършва гимназия Bishop Lynch в Далас, той е приет в Тексаския държавен университет в Дентън. Играл е за колежанския футболен отбор. Работил е в магазин за канцеларски материали, след като завършва висшето си образование, докато внезапно е уволнен един ден. След това той решава да се наложи в обществото и започва да работи в тази насока.

  Матрак Mack Age

Матрак Mack AgeМатрак Мак Възраст, Ръст, Тегло

Матрак Мак е роден на 11 февруари 1951 г. Той е на 71 години към 2022 г. Висок е 1,74 метра и тежи 62 килограма.

Матрак Мак Съпруга, Брак

Три деца са родени на Мак и Линда МакИнгвейл след брака им. На дванадесетгодишна възраст най-голямата им дъщеря Елизабет получава диагноза ОКР. Много медицински специалисти ги посъветваха, че болестта й не може да бъде излекувана, защото е в напреднал стадий. След това, когато дъщеря му беше само на 15 години, той я изпрати в клиниката Менингер, където тя получи терапия за предотвратяване на отговора на експозицията. След това тя оживя. В момента тя работи в Медицинския колеж Бейлър като асистент в отдела по психиатрия на поведенческите науки.

кариера

След като е уволнен от работодателя си от работа в канцеларски магазин, Мак е решен да започне собствен бизнес. Той придоби бизнес знания и търговски умения, докато работи в друга мебелна фирма в общността. След това създава собствен мебелен бизнес в Хюстън, за който научава брат му Джордж. Мак стартира своята компания с 00 и желание да се утвърди като лидер в областта. Той започна в празна моделна къща. Той прие сложен бизнес план, включващ листовки, изпращани от врата на врата, и табели, закрепени на телефонни стълбове. В компанията с най-малко 000 годишен приход започнаха чудесна градушка.

За да издигнат бизнеса си на следващото ниво, Mack създаде клон за техния магазин през 2009 г. Първоначално той дебютира в квартал Galleria в Хюстън, до забележителен паметник. С най-голяма отдаденост на клиентите и персонала си, Мак планира да разшири Gallery Furniture, за да приспособи интересни нови проекти.

Постижения и награди

Матрак Мак е известен със своята отдаденост и труд с любов към своята компания, която сега е добре познато име сред клиентите. След като натрупа 5115 дневни точки за доброволчество и благотворителни дарения, бившият президент Джордж Х.У. Буш му връчи награда „Точки светлина“. След като допринесе за трагедията на урагана Харви, той също получи наградата на Националния почетен легион.

Mattress Mack Net Worth през 2022 г

Матрак Мак , един от най-проспериращите бизнесмени в нацията към юни 2022 г., има състояние от 100 милиона долара от мебелната си компания Gallery Furniture. Въпреки намалената си стойност след избирането на Доналд Тръмп за президент, той успя да възстанови загубата чрез своя бизнес. Той прави големи залози на спортове от висшата лига, което увеличава богатството му.

Известната американска мебелна компания Gallery Furniture е собственост на Mattress Mack. В момента той живее в Хюстън, Тексас, след като брат му Джордж му помогна да избере идеалното място за създаване на бизнеса. Той е известен с изобретяването на иновативни рекламни стратегии като листовки от врата на врата и плакати върху телефонни стълбове. Той е изключително отдаден на компанията и огромните му усилия в нейна полза му помогнаха да се изкачи до върха на планината на успеха.

Популярни Публикации