Матео Лоренцо- Wiki, възраст, височина, нетна стойност, съпруга, брак

Матю Лорънс е известен филипински бизнесмен, партньор на знаменитост, медийна личност и предприемач от Метро Манила, Филипините. Матео, блестящ млад мъж, стана известен след връзка с Ерих Гонзалес. Ерих е известна филипинска актриса и модел, според Wikipedia. Тя е известна с появата си в Magic на ABS-Star CBN.

Бързи факти

Пълно истинско име Матю Лорънс.
Възраст (към 2021 г.) 29 години.
Професия Бизнесмен, звезден партньор и предприемач.
Дата на раждане 1992 г.
Място на раждане Метро Манила, Филипините.
Сегашен адрес Аяла Алабанг, Мунтинлупа, Филипините.
образование MBA.
Алма матер Атенеумът на Манилския университет.
Wharton School на Университета на Пенсилвания.
Нетна стойност -3 милиона USD (приблизително).
Националност филипински.
Етническа принадлежност Смесен (азиатски произход).
Религия Кристиян.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 8″
Тегло (прибл.) В килограми: 65 кг

Възраст и ранен живот на Матео Лоренцо

Матео Лоренцо е роден в Метро Манила, Филипините, през 1992 г . Действителната му дата на раждане е неизвестна. Лоренцо е на 29 години, според източници (към 2021 г.). Той е много талантлива личност. Според профила му в IG, той е завършил висшето си образование в Wharton School на Университета на Пенсилвания. Той също така се записва в Ateneo de Manila University, за да получи бакалавърска степен по машинно инженерство. Сега той работи като професионален машинен инженер. Освен това той има позицията на успешен бизнесмен.

Височина и тегло на Матео Лоренцо

Матео Лоренцо е висок 5 фута 8 инча . Тежи приблизително 65 кг. Той има прекрасни топли черни очи и черни кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите-талията-ханша, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н. Матю Лорънс

Нетната стойност на Матео Лоренцо

Колко е нетната стойност на Матео Лоренцо? Матео е умел човек, който изкарва прехраната си от компанията си. Освен това прави пари от работата си като машинен инженер. Към октомври 2022 г. нетната стойност на Лоренцо се оценява на между - милиона (приблизително). В Аяла Алабанг, Мунтинлупа, Филипините, той води богат начин на живот.

кариера

Матео Лоренцо, според съобщения в медиите, е получил бакалавърска степен по машинно инженерство. Той също така спечели MBA от Wharton. След това започва работа като машинен инженер. Лоренцо, според нашето разследване, също е успешен бизнесмен. Скоро ще актуализираме специфичните му професионални данни. Той също така е направил инвестиции в много бизнеси.

Съпруга и брак на Матео Лоренцо

Коя е съпругата на Матео Лоренцо? Според сметки, Матео Лоренцо стана известен, след като стана любовник на известната филипинска актриса Ерих Гонзалес. Не е известно обаче кога Матео и Ерих започват да се срещат. Освен това и двамата са забелязани на различни обществени места. Снимката им със забрани за сватба стана вирусна в интернет през февруари. Според брачните забрани Матео и Ерих Гонзалес ще се оженят на 23 март 2022 г. Всички знаят, че Ерих е известна актриса. Тя стана известна, след като се появи в Magic на ABS-Star CBN. Няма налична информация за състоянието на предишната връзка на Матео. Сега той живее в Аяла Алабанг, Мунтинлупа, Филипините.

Популярни Публикации