Матео Джоел Наш: Запознайте се със сина на Стив Наш

Матео Джоел Наш е добре известен като дете на знаменитост. Той е син на бивш играч и канадски професионален треньор по баскетбол Стив Наш. Той беше осемкратен участник в All-Star, седемкратен селекция от All-NBA и двукратен носител на MVP през цялата си 18-годишна кариера на играч, преди да стане главен треньор на Бруклин Нетс на 3 септември 2020 г.

Бързи факти

Пълно име Матео Джоел Наш
Първо име Матео
Презиме Джоел
Фамилия Неш
Дата на раждане 12 ноември 2010 г
Възраст 10 години
Професия Дете на знаменитост
Бащино име Стив Неш
Баща професия треньор по баскетбол и бивш играч
Име на майката Александра Жълто
Професия майка режисьор
Полова идентичност Мъжки
Хороскоп Скорпион
Братя и сестри Лола Наш и Бела Наш
Височина 3 фута 9 инча
Нетна стойност 95 милиона долара

Първият неуспешен брак на Стив Наш

През юни 2005 г. Стив се жени за режисьорката Алехандра Амарила. Двойката първоначално се срещна в Манхатън през 2001 г. Те имаха дъщерите си близначки Лола и Бела на 14 октомври 2004 г., след като се срещаха три години. Бракът им обаче не издържа дълго и те се разведоха след девет години.

Разводът на родителите му, Алехандра и Стив, стана публичен в същия ден, в който той се роди

когато Стив разкри, че са в процес на развод. Наред с радостната новина за раждането на Матео, той разкри и тъжната новина за развода си с първата си съпруга. Според него двамата живеели разделени от много месеци. С обявяването се разпространиха слухове за връзката на Алехандра с колегата на Стив Джейсън Ричардсън, което накара някои да повярват, че Матео не е негово дете. Впоследствие обаче се оказа, че слухът е неверен. Алехандра каза, че двойката иска син след две дъщери и е планирала Матео цяла година.  Матео Джоел Неш

Matteo Joel Nash (Източник; Google)

Матео има по-големи сестри близначки Лола и Бела.

Той е по-малкият брат на сестрите си близначки Лола Наш и Бела Наш, които са с шест години по-големи от него. Като най-малкото дете, Матео получава много обич от сестрите си близначки. Той също има две полубратя и сестри по бащина линия, брат Лука и сестра Руби.

  Матео Джоел Наш

Matteo Joel Nash (Източник: Google)

Конфликт относно попечителството и разрешаване

След развода си бившата двойка се бори за попечителството над трите си деца. Съдът обаче постанови, че Стив не трябва да плаща на Алехандра, тъй като тя печелеше повече от него по това време. Тя не пропусна шанса за втори път през 2012 г., когато Стив беше продаден на Лос Анджелис Лейкърс.

Тя кандидатства за издръжка на дете в калифорнийските съдилища, но Стив се противопостави на идеята й да се премести от Аризона в Лос Анджелис и отказа да я издържа. Той не е давал пари на бившата си съпруга, но е покривал 90 процента от разходите за медицински, образователни и извънкласни дейности на децата, както и 80 процента от доходите на бавачките. Най-накрая изгладиха разногласията си.

Втора сватба

Стив вече е женен за бившата волейболна звезда Лила Фредерик. Стив предложи на Лила през 2016 г., след като тя каза „да“ по време на романтична почивка в Майорка. През 2017 г. двойката се жени. Това беше сватбена церемония на открито в Манхатън Бийч, Калифорния, с присъстващи близки приятели, семейства и звездите на NBA. Двойката има първия си син Лука през 2016 г. и второто си дете, дъщеря Руби, през юли 2019 г. В момента те живеят в Бруклин.

Матео Джоел Наш Нетна стойност 2022 г

Матео все още не е започнал своята професия и в момента се наслаждава на луксозния живот на родителите си. Стив е натрупал значителен нетен доход благодарение на кариерата си на играч.

  Матео Джоел Наш

Matteo Joel Nash (Източник: Google)

До края на кариерата си през 2015 г. той печелеше 10 милиона долара годишно. Сегашното нетно състояние на Матео Джоел Наш е 95 милиона долара към октомври 2022 г. Заплата като старши треньор ,7 милиона, одобрение на марката, бизнес начинания и сценарист и продуцент на множество реклами на Nike
Приходите му през цялата му кариера са както следва:

Рожден ден и възраст

Матео е роден през 2010 г. В момента е на 10 години. На 12 ноември той празнува рожден ден.

Популярни Публикации