Масиела Луша - Всичко, което трябва да знаете за нея

Масиела Луша е албанско-американска актриса, писателка, продуцент и хуманитарист, най-известна с ролята си на Кармен Лопес в ситкома на ABC Джордж Лопес.

Бързи факти

Пълно име Масиела Луша
Първо име Масиела
Фамилия Пищни
Професия актриса
Националност албански
Град на раждане Тирана
Държава на раждане Албания
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация Направо
Хороскоп Скорпион
Семейно положение Женен
Съпруг Рамзи Хабиби
Без деца 1
нетна стойност 2000000
Филмография Джордж Лопес
Височина 165 см
нетна стойност 2 милиона долара

Връзки и отношения с Масиела Луша

Тя е омъжена за приятеля си банкер Рамзи Хабиби. Двойката се сгоди през юли 2013 г., след като се срещаха известно време. По време на годежа си те обявиха, че ще се оженят след пет месеца. Двойката размени брачни обети на връх Уанака в Куинстаун, Нова Зеландия, на 28 декември 2013 г. Те са женени от пет години и са доволни от живота си като съпруг и съпруга.

На 13 февруари 2018 г. те посрещнаха ново попълнение в семейството си. Ландън Луша, тяхното прекрасно новородено момче, се роди. Преди това Масиела имаше връзка с Шон Лурдес, преди да срещне Рамзи Хабиби. Те започнаха да се срещат през 2008 г. и се срещаха две години. Връзката им не потръгна по различни причини и те се разделиха през 2010 г. Масиела Луша

Масиела Луша (Източник: Instagram)

Масиела Луша Нетна стойност

Към октомври 2022 г. се съобщава, че тя има нетна стойност от 2 милиона долара, които е натрупала от работата си като актьор, писател и филмов продуцент.

кариера

Масиела прави дебюта си в киното във филма Father’s Love през 2000 г., в ролята на Лиза. Тя прави своя телевизионен дебют през 2001 г. с хитовия детски сериал Lizzie McGuire, където играе Оливия. Тя беше похвалена за ролята на Кармен Лопес в ситкома Джордж Лопес. Масиела участва в сериала в продължение на пет сезона и получи две награди за млад артист в категорията за водеща млада актриса за изпълнението си. От 2003 до 2005 г. тя играе Нина в анимационния сериал Clifford’s Puppy Days.

През 2016 г. тя играе Близнаци в телевизионните филми Sharknado: The 4th Awakens и „Sharknado 5: Global Swarming.“ През 2017 г. тя повтори ролята си на Кармен Лопес в продължението на „George Lopez“, „Lopez“, за епизода George Среща се с дъщеря си.

Тя работи върху следващия си филм, Angel Investors, за две жени търговци. Филмът трябва да излезе през 2019 г.

Тя е добре известна като автор с превода на стиховете и молитвите на Мария Терезия на много езици. Amore Celeste, The Besa, Drinking the Moon, The Call, Inner Thoughts и две други детски книги са сред нейните творби.

Любопитни факти

  • Тя е родена на 23 октомври 1985 г., което я прави на 34 години към 2019 г.
  • Височината й е 5 фута 5 инча.
  • През 2013 г. тя е обявена за младежки посланик на Athgo International.
  • Ние покриваме повечето от подробностите за Масиела Луша, защото те са трудни за получаване на други уики сайтове.

Популярни Публикации