Maryka- Wiki, възраст, височина, гадже, нетна стойност, етническа принадлежност, кариера

Марийка от Флоренция , Италия, тя е известен италиано-британски любител на татуировките, комик, влиятелен човек в социалните медии, Instagram модел, разработчик на съдържание и предприемач. Тази зашеметяваща жена е добре известна със своите единствени по рода си татуировки. Тя има зашеметяващи и модерни татуировки по цялото си тяло. Тя също е татуист, според докладите.

Бързи факти

Пълно истинско име Марийка.
Дата на раждане 2002 г.
Възраст (към 2022 г.) 20 годишен.
Място на раждане Флоренция, Италия.
Сегашен адрес Shoreditch, Великобритания.
Професия Ентусиаст на татуировки, комик, влиятелен човек в социалните медии, модел в Instagram, създател на съдържание и предприемач.
Нетна стойност USD 800K-850K (приблизително).
Националност италианско-британски.
Религия християнството.
Етническа принадлежност Смесени.
Зодия Ще се актуализира.
образование Завършвам.
Училище/Колеж Местно училище.

Възраст и ранен живот на Марика

Марийка е родена през 2002 г. във Флоренция, Италия от родителите си. Тя е родена и израснала във Флоренция, Италия, според нейната страница в Instagram. Сега тя живее в Шордич, Лондон, Англия. Марика е на 20 години, според източници (към 2022 г.). Точната й рождена дата обаче не е известна. Според сведенията тя е завършила местна гимназия. След това се премества в Обединеното кралство и започва да работи като модел. Освен това тя има татуировки от малка.

Височина и тегло на Марика

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Марика е висока 5 фута 7 инча и тежи около 54 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е черна и има черни очи. Марийка

Нетна стойност на Марика

Колко е нетната стойност на Maryka? Тя също е професионален модел и влиятелен човек в социалните медии. Тя също така рекламира няколко продукта в социалните медии. Професионалната й работа й осигурява комфортен живот. Счита се, че нетното състояние на Марика е между 800 000 и 850 000 долара. (приблизително).

кариера

По отношение на професията си тя е инфлуенсър в социалните мрежи и модел. Тя също създава материал. Освен това тя обича да си прави татуировки. Открихме, че има и бизнес с татуировки, след като разгледахме страницата й в Instagram. Тя публикува и моментна снимка на салон за татуировки в профила си в Instagram. Тя гравира няколко татуировки върху тялото си като любител на татуировките.

Maryka гадже и запознанства

С кого се среща Марийка? Този Instagram модел и любител на татуировките е човек със свободен дух. Тя обича да прекарва време с приятелите си. Тя обаче не разкрива нищо за настоящия си партньор или статус на връзка. Според слуховете тя излиза с ключов човек в живота си. Освен това обича да си прави татуировки. Тя влезе в новините през септември 2022 г., след като заяви, че е получила флиртуващи съобщения от Адам Левин.

Популярни Публикации