Maryanne Oketch става новият шампион на Survivor

Удивителният сезон на Survivor Season 42 приключи. Финалът на сезона на риалити състезанието беше излъчен по CBS в сряда, 25 май 2022 г., от 20:00 ч. ЕТ. Петимата финалисти показаха най-доброто си представяне по време на тричасовия грандиозен спектакъл, за да спечелят шампионата и голямата парична награда от милион.

Феновете аплодираха, когато Мариан я победи, за да спечели шампионата и паричната награда. Един последовател туитна:

Беше труден мач от самото начало, с 18 отпаднали. За да се надхитрят и надживеят един друг, те се сблъскаха с няколко предизвикателства, проправиха си път чрез тактики и съюзи и оцеляха безброй поразителни племенни съвети. С 26 дни зад гърба си, беше само въпрос на един човек, който играе умно и умно, за да спечели Survivor.Феновете реагират, когато Мариан Окетч е коронясана за следващия победител в Survivor.

Феновете бяха изключително щастливи, когато Мариан стана втората чернокожа жена, спечелила Survivor за 20 години, и втората канадка, която го направи подред. Зрителите заляха социалните мрежи с пожелания.

Какво се случи във финала на сезон 42 на Survivor?

За да стигнат до финала на сезона на Survivor, финалистите от Топ 5 трябваше да донесат своята A-игра. Maryanne Oketch, Romeo Escobar, Mike Turner, Jonathan Young и Lindsay Dolashewich донесоха своята A-игра с цел да спечелят сезона и да докажат, че заслужават място във финала. Когато става въпрос за Survivor обаче, отношенията може да се променят и приливите са непредвидими. Съюзите могат да се променят, изпитанията могат да бъдат уморителни за някои и удоволствие за други, а племенните съвети могат да бъдат изненадващи. На финала се случи нещо доста подобно.

  Мариан Окетч

В началото на играта зрителите знаеха, че Мариан е единствената от петте, която има идола, който може да бъде използван за спасяване на друг член, ако тя реши да го използва. След отстраняването на Омар миналата седмица, неговият съюз Линдзи вярваше, че е в големи проблеми и беше изправена пред елиминиране на първия Племенен съвет. Тя имаше само един шанс да остане жива и да спечели позиция в Топ 4, като спечели предизвикателството за имунитет.

Въпреки че получи последното предимство след отговора на гатанка, тя дойде с една фигура по-малко от Майк, който спечели имунитета, който го постави в Топ 4. Той избра Джонатан да го придружи с наградата, който се опита да убеди победителя да играе идола върху него. В същото време Линдзи се опита да убеди Майк да изиграе идола, за да я предпази. И двата им трика се провалиха срещу Майк, който използваше идола, за да предпази Мариан, друг силен ход от последната, за да се предпази до финала, без да признае, че има идол, с когото да играе. Първоначално тя трябваше да я изиграе, за да спаси Линдзи, но състезателката отказа, което накара първата да бъде елиминирана.

  Мариан Окетч
Неочакваното се случи при второто предизвикателство за имунитет. Ромео, един от най-слабите играчи, получи имунитет и възможността да избере един човек, който да го придружи до финалната тройка. Той избра Мариан, оставяйки Майк и Джонатан да създават огън и да осигурят мястото си до двамата.

Тримата финалисти трябваше да покажат на журито (съставено от отстранени конкуренти след сливането) защо заслужават да спечелят по време на финалния Племенен съвет. След симулирана анкетна сесия, гласовете бяха подадени и, както в предишния сезон, бяха обявени в джунглата. Мариан беше обявена за шампион на Survivor Season 42.

Докато Мариан пише история в програмата, водещият Джеф Пробст представи сезон 43 на шоуто, който ще има още повече драма и вълнуващ геймплей, на който зрителите да се наслаждават. Нова група корабокрушенци ще се бори за желаната титла и милион долара в брой.

Популярни Публикации