Марвин Гей III: Изненадващи факти за Марвин, които не сте знаели

Марвин Гей III е син на Марвин Гей, певец-композитор и музикант. Баща му беше толкова завършен музикант, че получи наградата Грами за цялостно творчество.

Бързи факти

Пълно име Марвин Гей III
Първо име Марвин
Фамилия Гайе III
Дата на раждане 17 ноември 1965 г
Възраст 55 години
Професия Детето на знаменитостта
Националност американски
Държава на раждане Съединени щати
Бащино име Марвин Гей
Баща професия певец-композитор
Име на майката Денис Горди/Уенди Гей
Полова идентичност Мъжки
Сексуална ориентация Направо
Хороскоп Скорпион
Семейно положение Женен
Съпруг Уенди Гей
нетна стойност 5 милиона долара
Братя и сестри Нона Гей и Франки Гей

Женен ли е?

Той е женен за Уенди Гей, неговата спътница. Датата и мястото на сватбата му все още не са разкрити. Марвин Гей, баща му, е бил женен два пъти. Първо беше женен за Анна Горди Гей. От 1963 до 1977 г. съпругът и съпругата са били женени в продължение на 13 години. През 1977 г. се жени за Ян Гайе, с която се запознава след развода си. На съпруга и съпругата са родени две деца. Бракът им не издържа дълго, тъй като се развеждат през 1981 г. Разводът им е резултат от открит брак, домашно насилие и наркомания.

Неговите братя и сестри

Нона Гей и Франки Гей са двамата му братя и сестри. Нона Гайе е дъщеря на Марвин Гайе и втората съпруга на Ян Гайе. Сега тя е известна знаменитост. Нона е и вокалистка, и актьорка. Участвала е в телевизионни програми като Закон и ред и Престъпни намерения. Франки, подобно на Нона, е родена от родители Марвин Гей и Ян Гей. Той обаче не е толкова известен като сестра си.  Марвин Гей III

Марвин Гей III (Източник: Google)

Осиновено дете ли е? Как се казва майка му?

Марвин Гей и първата му съпруга Анна го осиновяват. Денис Горди, племенницата на Анна Горди, е негова биологична майка. Майка му е била само на 15 години, когато той се е родил. Ако някой беше открил, че Марвин е бащата, той можеше да бъде вкаран в затвора за законно изнасилване. По-късно беше разкрито, че Марвин и Анна са организирали цялата афера, тъй като Анна не е могла да зачене по това време.

Анна се преструваше на бременна през цялото време и твърдеше, че е родила Марвин Гей III. Впоследствие Марвин Гей разкрива фактите в книгата си „Раздвоената душа: Животът на Марвин Гей“. Детето им е осиновено, според книгата. Марвин Гей III открива истинската си самоличност след публикуването на книгата през 1985 г.

Не бива да пропускате интервюто с покойния баща на Марвин Гей III.

Никой никога няма да забрави Марвин Гей, брилянтен човек, който вложи много пари в музикалния бизнес. Покойният Марвин Гей каза, че музиката е цялото му съществуване. Той беше напълно влюбен в музиката. По-късно той каза, че ако не беше музикант, щеше да е художник, тъй като това щеше да направи другите щастливи.

Освен това майка му каза, че е много щастлива и доволна, когато публиката го аплодира и аплодира по време на изпълненията му. Тя също така каза, че се взира в тълпата, докато оценява представянето на сина си.

Изненадващи факти за Марвин, които не знаехте.

Ще разгледаме ранните му години в този раздел. От друга страна, Марвин се присъединява към военновъздушните сили, когато е тийнейджър. Освен това той напуска дома си, за да се присъедини към военновъздушните сили на Съединените щати. Той също така става член на певческия ансамбъл The New Moonglows. Той имаше шанса да сподели сцената с известни вокалисти като Чък Бери. Независимо от това, Марвин беше барабанист на Motown. Да, той е прекарал по-голямата част от кариерата си като барабанист с The Supremes, The Marvelettes, Stevie Wonder и много други.

Освен това смъртта на Тами Теръл почти сложи край на кариерата на Марвин. Той си даде клетва, че никога няма да пее с друг човек на сцената или изобщо. Друга очарователна истина за нашата велика икона Марвин е, че той беше голям фен на Националната футболна лига (NFL). И накрая, човекът се опита да се самоубие три пъти, защото страдаше от наркотична зависимост и отчаяние.

Марвин Гей III Нетна стойност 2022 г

Неговата нетна стойност беше отрицателна към момента на смъртта му. Нетното състояние на Марвин Гей III е 5 милиона долара към октомври 2022 г. След развода си с първата си съпруга Анна той обяви фалит. Той дължи на жена си 600 000 долара издръжка. Той й предложи правата върху неговия запис Here, My Dear, за да компенсира разликата.

  Марвин Гей III

Марвин Гей III (Източник: google)

Въпреки че продължава да прави записи, той не успява да избяга от финансовите си затруднения. Той беше принуден да продаде хонорара си за песни на Motown Records. Той дължеше на IRS по-голямата част от задълженията си за неплатени данъци. След смъртта му IRS събира около 1 милион долара всяка година от авторски права, генерирани от неговото имущество. Марвин не е единственият, който е загубил всичките си пари. Има и други знаменитости, които са загубили пари. Следва списък на тези знаменитости и тяхната нетна стойност:

Любопитни факти

  • Музикалният му видеоклип от 2013 г., озаглавен Can’t Take My Eyes Off You, възкръсна в социалните медии през 2019 г.
  • След жесток спор бащата на Марвин Гей го застреля.

Популярни Публикации