Марти Алън - Уики, биография, възраст, тегло, височина, кариера, нетна стойност

Марти Алън е бивша телевизионна личност, която е най-известна с връзката си с Кристи Макникъл, пенсионирана американска актриса, комик, продуцент и певица. Тя излезе като лесбийка през 2012 г. Посетете нейната страница в Уикипедия, за да научите повече за биографията на Марти Алън в Уикипедия, възрастта, височината, теглото, съпругата, нетната стойност, семейството, сексуалността, кариерата и много други факти.

Бързи факти

Истинско име Марти Алън
Псевдоним Март
Известен като 1. Телевизионна личност
2. Партньор на Кристи Макникъл
Възраст 61-годишен
рожден ден 1 януари 1960 г
Родно място Съединени щати
Знак за раждане Козирог
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
Сексуалност Лесбийка
Религия християнството
Височина прибл. 5 фута 5 инча (1,65 м)
Тегло прибл. 55 кг (121 фунта)
Измервания на тялото прибл. 34-29-38 инча
Размер на чашката на сутиена 33 С
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Рус
Номер на обувка 5 (САЩ)
деца ЧЕ
Съпруг Кристи Макникъл
Нетна стойност прибл. милиона (USD)
Марки N/A
Хоби N/A

Биография на Марти Алън, възраст, семейство и националност

Кой е Марти Алън? Нейната рождена дата е 1 януари 1960 г. Тя е на 61 години. Тя е от смесена раса и има американска националност. Нейната зодия е Козирог. Тя е родена в Съединените американски щати. Имената на баща й и майка й остават неизвестни. Тя също има братя и сестри. По отношение на образованието, тя има добро образование.

Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висок е Марти Алън? Тя е висока 5 фута 5 инча или 1,65 метра или 165 сантиметра. Тя тежи около 55 кг (121 паунда). Освен това тя има прекрасни тъмнокафяви очи и златиста коса. Физическите й размери са 34-29-38 инча. Тя има размер на чашката на сутиена 33 C.  Марти Алън

Марти Алън позира за снимка Източник: Instagram

Нетната стойност на Марти Алън 2022 г

Каква е нетната стойност на Марти Алън? Смята се, че нейното нетно състояние е повече от 7 милиона долара към октомври 2022 г . Кристи Макникълс, партньор в предизвикателството, си заслужава 7 милиона долара.

Професионален живот, кариера и стил на живот

Марти Алън има страхотна актьорска кариера. Тя избира да прекара живота си далеч от светлините на прожекторите. Освен това, нейната колежка Кристи спечели две Еми за превъплъщението си в младата дъщеря Летиция Бъди Лорънс в телевизионната драма Family. Макникъл обяви оттеглянето си от концерти през 2001 г.

Състояние на гадже, брак и връзка

Кой е гаджето на Марти Алън? От 1991 г. има връзка с Кристи Макникъл. След няколко години връзка, лесбийската двойка разменя брачни клетви. Те направиха сватбата тайно. Сега двойката живее в Съединените американски щати. Според предишната й история на запознанства, Макникъл е загубила близък приятел и бивша приятелка, актрисата Елизабет Брукс, на 7 септември 1997 г., четири дни преди 35-ия рожден ден на Макникъл.

Факти

  • Снимките на Марти Алън са трудни за намиране в социалните медии.
  • Членовете на семейството й са доста близки с нея.
  • Кариерата й на телевизионна личност е кратка.
  • Кристи Макникъл, партньорката на Марти Алън, е родена в Лос Анджелис, Калифорния, дъщеря на Джеймс и Каролин Макникъл.

Популярни Публикации