Марта Уест Родителите се влюбват и се разделят

Марта Уест е известна британска актриса. През 2009 г. тя стана известна като Ан Дарвин в биографичния филм „Сътворение“. Тя е най-известна като дъщерята на актрисата, певицата и режисьора Доминик Уест.

Бързи факти

Пълно име Марта Уест
Първо име Марта
Фамилия запад
Професия актриса
Националност британски
Държава на раждане Великобритания
Бащино име Доминик Уест
Баща професия Английски актьор, режисьор и музикант
Име на майката Поли Астор
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация Направо
Семейно положение Неженен
Братя и сестри Дора Уест, Сенан Уест, Франсис Уест и Кристабел Уест
Филмография Създаване

Връзки и гаджета

Тя няма гадже, според източници. Тя не е омъжена и се занимава повече с професията си, отколкото с връзките. Тъй като тя се опитва да запази личния си живот личен, няма много информация за любовния й живот в обществото.

Доминик Уест, отче.

Доминик Уест е роден като Доминик Джерард Франсис Игълтън Уест на 15 октомври 1969 г. в Шефилд, Западен Райдинг на Йоркшир, Обединеното кралство. Неговите родители са актрисата Полин Мари и собственикът на пластмасовото производство Томас Джордж Игълтън Уест. Започва актьорската си кариера като млад. Получава дипломата си от Guildhall School of Music and Drama. От 2002 г. до 2008 г. той е най-известен с ролята си на Джими МакНълти в криминалния драматичен сериал „The Wire“. Той е женен и живее в Шепърдс Буш, Лондон, със съпругата и децата си.  Марта Уест

Марта Уест (Източник: Google)

Нейната майка

Поли Астър е името на майка й. Тя е дъщеря на покойния член на Британската консервативна партия Майкъл Астор и Джудит Инес. Тя е родена в Обединеното кралство през 1971 г. Нейната националност е британска.

Родителите се влюбват и се разделят

Поли забременя по време на романса им. Родителите й започват да се срещат в средата на 90-те години. Доминик беше на 28 години и не беше готов да има дете или да се установи. В интервю той каза, че умишлено е наранил Поли, за да прекрати връзката. Ражда им се дъщеря и се развеждат, когато тя е на три годинки през 2001 г. Така и не сключват брак. На 13 септември 2009 г. тя беше заснета с родителите си на британската премиера на филма си „Creation“ в Лондон. На този кадър майка й и дъщеря й са облечени в черни рокли, а баща й е облечен в син костюм.

Баща, съпруга и деца

На 26 юни 2010 г. баща й се жени за Катрин Фицджералд на католическа сватба в църквата Глин в провинция Лимерик. Тя е ландшафтен дизайнер и градинар от Ирландия. Двамата са родители на четири деца. Те са доволна семейна двойка.

Лагерът за връзка баща-дъщеря е почетен на Met Gala 2019.

На 6 май 2019 г. тя присъства на The 2019 Met Gala Celebrating Camp. То се проведе в Музея на изкуството Метрополитън в Ню Йорк. Елегантната й рокля беше великолепна, а баща й беше облечен в черен смокинг. Този ден те минаха заедно по червения килим.

  Марта Уест

Марта Уест (Източник: Google)

Нейният дебютен филм „Creation“, както и нейната роля

Тя направи своя актьорски дебют във филм с голям бюджет. На 10-годишна възраст тя изигра Ан Дарвин в биографичния филм „Сътворението“. Тя изигра ролята на второто дете на Чарлз и Ема Дарвин. Дарвин е вдъхновен от нейната смърт да пише за естествения подбор в Произхода на видовете. Изпълнението й беше добре прието по това време.

Martha West Net Worth през 2022 г

Тя има значителна нетна стойност и доходи, но парите й все още не са разкрити. Баща й струва милион долара. Той печели толкова пари от дългата си актьорска кариера в Холивуд. Той е талантлив актьор, получил няколко значителни награди. Досега той участва в много телевизионни предавания и филми, включително „Genius“, „Colette“, „The Affair“ и много други.

Любопитни факти

  • Тя е родена в Обединеното кралство през 1998 г. Точната й рождена дата не е посочена на нито една от нейните уики страници.
  • Нейната националност е британска.
  • Дора, Сенан, Франсис и Кристабел са нейните четирима полубратя и сестри.

Популярни Публикации