Марта Хънт- Биография, възраст, височина, тегло, нетно състояние, връзка

Марта Хънт, американски модел, е най-известна с работата си като говорител на Free People, както и с появата си в модното шоу на Victoria’s Secret. Тя е известен моден модел, който е участвал в над 180 модни ревюта. Научете повече за Марта Хънт Биография, Уики, възраст, височина, тегло, нетно състояние, връзка, кариера и факти

Бързи факти

Пълно име: Марта Хънт
Псевдоним: Марта
Рождена дата: 27 април 1989 г
Възраст: 32 годишен
Хороскоп: Телец
Родно място: Уилсън, Северна Каролина, Съединени американски щати
Жител: Ню Йорк, САЩ
Бащино име: Джордж Едуард Греъм Хънт
Майчино име: Каролайн Батъл (Сейферт)
Братя и сестри: Каролин Бърнс
Височина: 5 фута 10 инча
Тегло: 55 кг
Измервания на тялото: 34-25-34 инча
националност: американски
Етническа принадлежност: Бяло
Цвят на очите: Син
Цвят на косата: Рус
образование: неизвестен
Професия: Мода / Модел на пистата
гадже: Джейсън Макдоналд
Съпруг: неизвестен
Нетна стойност: милиона (към 2022 г.)

Коя е Марта Хънт? Биография и националност

Марта Хънт е родена на 27 април 1989 г , в Уилсън, Северна Каролина, САЩ. Тя е на 32 години. Тя е родена като Марта Сейферт Хънт на американски родители и е израснала в Уилсън, Северна Каролина. Преди всичко тя е от бял етнос, а националността й е американка. Марта Хънт отиде в Ibstock Place School в Roehampton за средното си образование. Марта започна да посещава уроци по релаксация, когато беше на осем години, защото имаше заекване.

Колко висока е Марта Хънт? Височина, тегло, възраст

Марта Хънт, която е родена през 1989 г., сега е на 32 години. Където и да отиде, атрактивната манекенка украсява идеално тялото си. С височина от 5 фута 10 инча, моделът е тънък и светъл . Тя изглежда още по-добре с черна коса и кафяви очи.Научихме също, че тя има измервания на тялото от 33-24-34 инча. Освен това размерът на сутиена й е 32A.

Височината на Марта Хънт (Източник: Instagram)

Как Марта Хънт преследва кариерата си? Професионален живот

Хънт е открита от фотограф, който по-късно я представя на агенции в Ню Йорк. Марта Хънт започва професионалната си кариера, след като е представена на агенции в Ню Йорк и подписва с IMG Models.

Марта дебютира на пистата за първи път на Седмицата на модата в Париж през 2007 г. След това кариерата й тръгва нагоре и сега тя е модел за редица големи агенции.

Не само това, но тя се е появявала на кориците на множество списания, включително Vogue China, Marie Claire Italy, GQ, Muse, Lui, Elle и много други. Хънт вече е участвал в над 180 модни ревюта, включително Balmain, Chanel, Jason Wu, Acne и много други.

Нетната стойност на Марта Хънт 2022 г

Колко е нетната стойност на Марта Хънт? Марта е натрупала значително състояние като модел в хода на кариерата си. Сегашното нетно състояние на Марта Хънт се оценява на 3 милиона долара към 2022 г. Основният й източник на доходи е моделирането.

Според докладите тя печели около 166 000 долара на месец, а годишната й заплата, която включва договори с множество агенции за модели, е 2 000 000 долара.

Успехът на този 30-годишен модел не дойде лесно. Всъщност нейната страст, отдаденост и упорит труд са това, което й помогна да стигне до мястото, където е сега.

С кого се среща Марта Хънт? Връзка и дела

Марта Хънт в момента не е обвързана. Но това не означава, че тя не е имала гаджета в миналото. Съобщава се, че е имала връзка с Джейсън Макдоналд, един от фотографите, които са направили повечето от нейните снимки.

Тръгнаха слухове, че двойката ще се жени. Но тъй като новината се оказа невярна, всичко се превърна в прах във вятъра. Въпреки това тя публикува снимки на себе си и Джейсън в профилите си в социалните мрежи, демонстрирайки колко много я обожава! В момента тя предпочита да е необвързана, отколкото да има връзка с някое от гаджетата си.

Социална медия

Прекрасната манекенка е активна в профилите си в социалните мрежи, където държи последователите си в течение за случващото се в живота й. Тя има 69,7 хиляди последователи във Facebook. Нейният Instagram има 3,1 милиона потребители. Тя има 462,9 хиляди последователи в Twitter.

Факти

  1. Тя обича юфка.
  2. Тя е активна в социалните мрежи.
  3. В момента е необвързана.

Популярни Публикации