Марселъс Уайли трябваше да вземе голямо решение относно раждането на третата им дъщеря.

Марселъс Уайли , бивш професионален играч на NFL, е щастлив съпруг на своя дългогодишен партньор, Анемари Уайли . Освен че е очарователен съпруг, бившият съ-водещ на „SportsNation“ е горд баща, който наскоро се сдоби с третото си дете.

Въпреки това, тъй като повечето болници бяха препълнени в резултат на пандемията от COVID-19, пенсионираният защитник на NFL и съпругата му бяха принудени да вземат важно решение относно раждането на четвъртото им дете.

Бързи факти

Пълно име Марселъс Уили
Дата на раждане 30 ноември 1974 г
Възраст 46 години
Височина/колко висок?
6 фута 4 инча висок
Професия Предишна защита на американския футбол
Бащино име Чарлз Уили
Име на майката Валери Хауърд
Полова идентичност Мъжки
Е женен? да
Гей ли е?
не
Нетна стойност 757 917 долара

Марселъс Уайли и съпругата му преодоляха страховете си, за да родят дъщеря си предсрочно

Въпреки че не е имало усложнения по време на раждането на първите им три деца, съпругата на Марцелус се е сблъскала с някои само няколко седмици преди четвъртото им дете, Аливия. По това време пандемията от COVID-19 се разпространяваше по света и хората бяха приемани в голям мащаб. В резултат на това съпругата на Марцел, Анемари, се стресира и тревожи и тя беше приета в болницата и принудена да роди Аливия седмица преди предварително определената дата.Въпреки това раждането е минало леко и бебето, и майката са невредими. Оттогава бащата на четири деца постоянно показва снимки на децата си и предоставя актуална информация за местонахождението им.

  Марселъс Уайли и Анемари Уайли

Марселъс Уайли и Анемари Уайли

Ко-домакинът на Говорете за себе си и съпругата му имат четири деца: три дъщери на име Мароко, Ария и Аливия Уайли и син на име Марселъс Джуниър. Марока, първото дете на Марсел, е родено на 25 февруари 1999 г. Марселъс младши, второто му дете, е родено на 12 август 2015 г. Ария Джейн, втората му дъщеря, е родена на 21 януари 2019 г. Аливия Мари, майката на двойката трето дете, родено на 27.03.2020г.

В момента шестчленното семейство на Уайли е щастливо в своя сладък дом. Семейството изглежда ще се увеличи скоро. Марселъс заяви в публикация в Instagram от 8 юли 2020 г., където е видян с четирите си деца, че има място за още едно дете, ако жена му се съгласи.

Марселъс Уайли и съпругата му се ожениха през 2014 г

Бившият играч на NFL е законно женен съпруг на Annemarie Wiley, сертифицирана регистрирана медицинска сестра анестезиолог (CRNA). След години на връзка те решиха да се сгодят в средата на 2012 г., а две години по-късно, на 18 юни 2014 г., си размениха брачни клетви. Марселъс публикува сватбена снимка в Instagram на 18 юни 2019 г., за да пожелае на жена си щастлива пета годишнина от сватбата.

По същия начин, на рождения ден на жена си, 17 април 2020 г., той сподели няколко прекрасни снимки. Той благодари на Анемари в публикацията, че е основната основа на любовта в семейството му. Е, въз основа на всички невероятни публикации, които той споделя, и изравняващите думи, които използва като надписи, изглежда, че връзката на семейната двойка е неразрушима и любовта им расте с всеки изминал ден.

Марселъс Уайли Нетуърт

Нетното състояние на Марселъс Уайли е около 7 917 към 2022 г.

Популярни Публикации