Марсел Джонсън- Wiki, възраст, височина, нетно състояние, приятелка, срещи

Марсел Джонсън е американски актьор, най-известен с това, че е син на Тараджи П. Хенсън. Тараджи П. Хенсън е актриса от Съединените щати, която е участвала в редица филми и телевизионни предавания. Марсел също се е появявал във филми, включително Little, Mislead и Needlestick. Той също е модел, който е дефилирал по пистите и е рекламирал редица модни марки досега.

Бързи факти

Пълно име: Марсел Джонсън
Дата на раждане: 10 май 1994 г
Възраст: 27 години
Хороскоп: Телец
Късметлийско число: единадесет
Щастлив камък: Емералд
Щастлив цвят: зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Дева, Рак, Козирог
Пол: Мъжки
Професия: актьор
Държава: Америка
Височина: 5 фута 10 инча (1,78 м)
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 1,5 милиона долара
Цвят на очите Черни очи
Цвят на косата Черна коса
Родно място Вашингтон,
Националност американски
Етническа принадлежност афроамерикански
Религия Кристиян
баща Уилям Джонсън
Майка Тараджи П. Херсън

Биография на Марсел Джонсън

Марсел Джонсън е роден в Съединените американски щати на 10 май 1994 г. Към момента той е на 27 години и е американски гражданин. Освен това той е от афроамерикански етнос и носи слънчевия знак Телец. По отношение на родителите си той е роден на Тараджи П. Херсън (майка) и Уилям Джонсън (баща) (баща). През 2003 г. баща му за съжаление беше убит. Причината за смъртта на Уилям остава неизвестна. По това време Марсел беше само на девет години. Майка му беше единственият доставчик за него. Марсел посещава местна гимназия за средното си образование и нищо не се знае за образованието му.

  Възраст на Марсел Джонсън

Марсел ДжонсънВисочина и тегло на Марсел Джонсън

Височината на Марсел Джонсън е 5 фута 9 инча , и той има черни очи и черна коса. Освен това няма налична информация за теглото или други телесни измервания на Марсел.

кариера

По отношение на професионалната си кариера, Марсел Джонсън прави своя актьорски дебют в криминалната драма от 2015 г. Mislead, в която играе поддържаща роля. Той се появява в редица филми, включително Little, Needlestick и A Girl Like Her. В допълнение, актьорът имаше второстепенна роля в телевизионния сериал Empire, срещу майка си. Той все още не е пробил във филмовата индустрия, но се надяваме, че подобно на майка си скоро ще постигне успех в света на развлеченията.

Освен това работи като модел. Марсел, който е на 26 години, започва да работи като модел за компанията за облекло MySquare Bear, когато е на осемнадесет години. Той също така е дефилирал по време на седмицата на модата в Ню Йорк. Горда мама, написа майка му снимка на сина си от пистата. Тараджи винаги се гордее с постиженията на сина си, независимо от това какво прави.

Тараджи Пенда Хенсън е известна американска актриса, певица и автор. Тя направи своя професионален дебют в епизод от телевизионния сериал „The Parent 'Hood' през 1997 г. като „Aida'. След като се появи в няколко телевизионни предавания и няколко филма, тя получи пробивната си филмова роля в „Baby Boy'. Тя продължи за да демонстрира актьорските си способности във филми като „Hustle and Flow“, „Four Brothers“ и „Talk to Me.“ Тя също участва в Date Night, The Karate Kid, Think Like a Man и Think Like a Man Too, наред с други филми. През годините тя се появява в редица филми и телевизионни сериали. Тя се появява в редица телевизионни предавания, включително „The Division“, „Boston Legal“ и „Person of Interest“.

Марсел Джонсън Нетна стойност

Марсел Джонсън има добра актьорска кариера и си изкарва добре като актьор. Съобщава се също, че нетната му стойност е над 1,5 милиона долара. Майка му, от друга страна, има нетна стойност от приблизително 25 милиона долара към октомври 2022 г.

  Марсел Джонсън нетна стойност

Марсел Джонсън

Марсел Джонсън Гадже, Запознанства

Що се отнася до личния му живот, той не е женен и неженен. В момента няма информация за състоянието на връзката му. Марсел не беше засегнат от неговите спекулации и противоречия до този момент, фокусирайки се върху личния и професионалния му живот.

Популярни Публикации