Маршал Тренкман - Биография, Wiki, възраст, приятелка, височина, нетна стойност, кариера

Маршал Тренкман е най-известна в медиите като съпруга на Карла Соуза, популярна мексиканска актриса, най-известна с превъплъщението си в ролята на Лоръл Кастило в драматичния сериал на ABC в съдебната зала „Как да се измъкнем за убийство“. Научете повече за биография на Маршал Тренкман, Wiki, възраст, приятелка, връзка, тегло, височина, нетна стойност, кариера и факти

Бързи факти

Истинско име Маршал Тренкман
Псевдоним Маршал
Известен като Съпруг на знаменитост
Родно място Тексас, САЩ
Зодия Водолей
Етническа принадлежност Смесени
Националност американски
Религия християнството
Височина прибл. 5 фута 10 инча (1,78 м)
Тегло прибл. 67 кг
Измервания на тялото прибл. 44-32-38 инча
Размер на бицепса 23 инча
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата черен
Номер на обувка N/A
Съпруг Карла Соуза
Нетна стойност 5 милиона долара
Марки N/A
Хоби N/A

Биография на Маршал Тренкман, възраст, семейство и националност

Кой е Маршал Тренкман? Маршал Тренкман е роден в Тексас, САЩ ; точната дата и място на неговото раждане не са оповестени публично. Следователно сегашната му възраст също е неясна. В медиите няма информация относно ранния му живот, освен че е прекарал детството си някъде в Тексас. Маршал се записва в Тексаския университет A&M, след като завършва гимназия, получава бакалавърска степен, преди да продължи кариерата си и да получи магистърска степен. Бил е и латиноамерикански и испански студент, както се знае.

Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висок е Маршал Тренкман? Той е висок и привлекателен мъж. Височината на Маршал Тренкман в момента се измерва на 5 фута 10 инча. Той все още има мускулесто телосложение, с общо телесно тегло от 67 кг. Очите му са кафяви, а косата му черна.  Маршал Тренкман

Маршал Тренкман със съпругата си Източник: Instagram

Маршал Тренкман Нетна стойност 2022 г

Каква е нетната стойност на Маршал Тренкман? Той е активна част от бизнес общността от известно време, а също така е ангажиран в света на развлеченията в резултат на брака си с известна актриса. Така че, ако някога сте се чудили колко богат е Маршал Тренкман, достоверни източници изчисляват, че Маршал Тренкман има нетна стойност от повече от милиона към 2022 г., които е натрупал чрез успешната си кариера. Ако продължи да напредва в работата си, нетната му стойност несъмнено ще нарасне през следващите години.

Професионален живот, кариера и стил на живот

Маршал започна да търси работа в света на бизнеса веднага след дипломирането си и академичните му качества му помогнаха бързо да се изкачи по стълбата на успеха. Започва кариерата си като ръководител на кредитен екип в CIB LATAM в Мексико Сити, Мексико, и преди да се върне в Тексас, си партнира с други мексикански корпорации. След това Маршал прекара известно време в работа с екипа на CIB Oil and Gas Credit в Хюстън, Тексас, което значително увеличи нетната му стойност.

Приятелка, статус на брак и връзка

Коя е приятелката на Маршал Тренкман? По отношение на включването му в медиите, Маршал Тренкман достигна огромна вездесъщност чрез съюза си с Карла Соуза. Двойката се срещна, докато той работеше в Мексико и не след дълго започнаха да се срещат. След обвързването им през декември 2013 г., двойката най-сетне размени брачни обещания на частна церемония, проведена в хотел Hacienda Vista Hermosa в Текескитенго, Мексико, през май 2014 г.

Карла роди първото им дете, момиче на име Джана Тренкман, през април 2018 г., като съобщи за появата му чрез авторитетния си акаунт в Instagram. Настоящият им дом е в Лос Анджелис, Калифорния.

Факти

  • Маршал Тренкман е роден в Тексас, САЩ; действителната дата и място на неговото раждане не са разкрити на обществеността, така че настоящата му възраст също е неизвестна.
  • Той е склонен да пази личния си живот за себе си и обича да прекарва времето си със семейството си, вместо да публикува различно съдържание на сцената на социалните медии.
  • Обича и риболова.

Популярни Публикации