Марша Грешам винаги е подкрепяла сина си Даниел Радклиф (известен още като Хари Потър)

Марша Грешам е кастинг директор, най-известна като майката на Даниел Радклиф. Даниел е най-известен с това, че играе Хари Потър във всички филми за Хари Потър.

Бързи факти

Пълно име Марша Грешам
Първо име Марсия
Фамилия Грешам
Дата на раждане 1958 г
Професия Директор
Националност британски
Град на раждане Уестклиф он Сий
Държава на раждане Великобритания
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация Направо
Семейно положение Женен
Съпруг Алън Радклиф
Без деца 1

5 интересни факта

  1. Тя е щастливо омъжена за Алън Радклиф, бивш литературен агент.
  2. Алън, нейният съпруг, напусна работата си, за да придружи Даниел на снимачната площадка на филма за Хари Потър (първия). Той стана знаменитост в резултат на своите жертви.
  3. Дан има диспраксия, неврологично заболяване.
  4. Това заболяване е свързано с развитието на двигателните способности. В резултат на това той не може да изпълнява ежедневни задачи като обличане или закопчаване на обувките си.
  5. Даниел е голям почитател на Пол Колингуд.

Разкриване в интервю

В интервю за „Wired Auto-Complete“ синът на Марша Грешам Даниел Радклиф разказа всичко за живота и пътуванията си. Въпроси като: Коя е любимата ви поредица за Хари Потър? бяха поставени, на което той отговори: Петият и седмият. По време на поредицата от въпроси той беше разпитан за своята нация, любимата му песен, любимия клуб, детския му опит и много други неща. Даниел каза, че е от Англия и че мнозина са объркани от американския му акцент. Той изнасили „Alphabet Aerobics от „Black Alicia’s“, твърдейки, че оригиналът е значително по-добър.

Даниел добави, че не е в социалните мрежи, защото той е този, който ще започне конфликти. Той призна възхищението си от Лъвовете и каза, че се разкъсва между Ню Йорк и Детройт, тъй като приятелката му е от Флинт. И двата са огромни стадиони на Red Wings. На въпроса защо е станал актьор, той отговори, защото е имал късмета да бъде такъв. Когато го попитаха защо носи едно и също яке всеки ден, той глупаво заяви, че го е направил в продължение на шест месеца, за да притеснява папараците, тъй като щели да го снимат с един и същ чифт всеки ден. Той каза, че се е запознал с партньора си на снимачната площадка на „Kill Your Darling“ през 2013 г. и че оттогава са заедно.Даниел каза, че е роден в болницата Queens Charlotte в Лондон. Той е напуснал колеж. Специализирал е история, религия и философия и английска литература. Реакцията му на това какво е възпитанието му и как го намери беше изненадващо типична и той беше забелязан от продуцентите в театъра, където отиде със семейството си. Родителите му първо отказаха да го пуснат на прослушване, тъй като договорът беше за седем години и снимките бяха в Лос Анджелис, но след като договорът беше подновен, те му разрешиха.

Цялото интервю можете да видите, като кликнете върху линка по-долу.

Обикновено беше щастлива и подкрепяше сина си.

Синът й не би постигнал това, което има, без подкрепата на майка си. Тя винаги е била до него при всеки избор, който е правил. Марсия е много радостен човек, както се вижда на тези снимки. Обикновено е усмихната и приятна.

  Марша Грешам

Марша Грешам (Източник: Google)

Съпруг и деца

Тя е щастливо омъжена за Алън Радклиф, бивш литературен агент. Тя не е започнала датата на сватбата си в нито един от профилите си. Съпругът й и тя имат едно дете. На 23 юли 1989 г. двойката посрещна сина си Даниел. Ето една стара семейна снимка. Детето й е само на две години, когато е заснета снимката. И съпругът, и съпругата са ентусиазирани от амбициите на детето си. Съпругът й напусна работа, за да придружи Даниел на първия филм за Хари Потър. На снимачната площадка на филма той се радваше на възможността да прекара време с детето си. За него беше чест да изостави работата си, за да се грижи за детето си.

Синът й страда ли от разстройство?

Дан има диспраксия, неврологично заболяване. Тъй като това заболяване е свързано с развитието на двигателните умения, понякога то може да стане толкова тежко, че детето да не може да изпълнява ежедневни задачи като обличане или връзване на връзките си. Освен неврологичен проблем, актьорът е и алергичен към никел.

Какво е семейното положение на сина й?

Синът й в момента се среща с Ерин Дарк. Дан и Ерин първоначално се срещнаха на снимачната площадка на Kill Your Darlings. Двойката се влюби и започна да се среща малко след това. Фактът, че годеницата му е с пет години по-голяма от него, не е повлиял на отношенията им. Двойката посещава различни събития заедно. Те често се виждат да се държат за ръце на обществени места. През март 2014 г. се появиха спекулации, че той е предложил брак на приятелката си. Той обаче отрече докладите, заявявайки, че са щастливи, но не са готови да се оженят.

Даниел Радклиф, синът на Марша Грешам, посочи, че е имал проблеми с демонстрирането на участие.

Даниел Радклиф, синът на Марша Грешам, твърди, че се страхува да се появява на представления, защото вярва, че ще го направи погрешно и ще изглежда странно. Той прекара голяма част от времето си в Лондон и беше в Ню Йорк за пиесата си. Това е любимото му място. Той беше на 11 години, когато за първи път отиде в Ню Йорк за престурнето на филма „Хари Потър“. След това обсъдиха неговото произведение, което имаше осем представления за шест дни. Джими беше удивен да научи, че Даниел не е американски гражданин и никога не е участвал в Trick-or-Treat.

  Марша Грешам

Марша Грешам (Източник: Google)

Той каза, че е планирал парти за Super Bowl и че това е любимият му американски празник. По-нататък обсъждайки пиесата, Джими попита за приятелката на Даниел и колко пъти се очаква да дойдат да ги видят, когато се играе пиеса за толкова дълъг период от време, на което той отговори, че веднъж в началото, като например в предварителни прожекции или на премиерата и веднъж към края, а всяко друго време е бонус. Приятелката му е идвала четири пъти. На въпроса дали се чувства длъжен да приветства изтъкнати личности, които идват на събитието, той отговори да, но зависи от това дали срещата е нещо, от което човек се вълнува, особено ако са извън бизнеса.

Алкохолизмът на Даниел и близостта му с родителите му

Даниел стресна своите почитатели през 2012 г., когато разкри дългогодишната си борба с бутилките. Той призна, че като юноша е станал зависим от пиенето, за да си прекарва добре. Това е причинило разкол в отношенията му с родителите му. Той беше доста близък с Марсия и Алън Радклиф, тъй като е единственото им дете. Даниел дори заяви, че се страхуват да говорят с него, докато е в нетрезво състояние. Сега той е трезвен мъж, който е спрял да пие и е посочил, че се чувства по-здрав и по-щастлив, както и че се разбира по-добре с родителите си.

Нетна стойност

Нетната й стойност се оценява. От друга страна, нейният син има феноменална нетна стойност от 0 милиона към 2022 г. който е придобил чрез актьорската си кариера. Дан получава среден годишен доход от 15 милиона долара. Приходите му от филми са основният му източник на доходи. Той е добре познат с портрета си на Хари Потър във филмите за Хари Потър. Той получи 1 милион долара от първата си снимка на Хари Потър. Хари Потър и стаята на тайните, вторият филм от поредицата, му донесе 3 милиона долара. Той също така е участвал във филми като Виктор Франкенщайн, Now You See Me 2, Beast of Burden и Guns Akimbo.

Отличията и постиженията на Дан

Няколко отличия са му присъдени за изключителните му актьорски способности. Той е получил няколко отличия, включително Teen Choice Award, National Movie Award, People’s Choice Award, Glamour Award и Empire Awards.

Любопитни факти

  • Марсия е родена през 1958 г., което я прави на 62 години през 2020 г.
  • Синът й е висок 1,65 метра.
  • Детето й е голям фен на крикета. Пол Колингууд е любимият му играч.

Популярни Публикации