Мароканецът Скот Кенън- Нетна стойност, биография, възраст, националност, семейство, височина

Мароканско оръдие е дете на знаменитост, известен най-вече като син на Ник и Марая Кенън. На различни събития той често се вижда с майка си и баща си. Той също така се появява в „Светът на Марая Кери“ (2016), „Вълшебната Коледа на Марая Кери“ (2020) и „Всичко, което искам за Коледа си ти“ (2017). Баща му Ник е известна холивудска личност. Ник е комик, актьор, режисьор, сценарист, продуцент, радио и телевизионна личност. Звездното дете и семейството му привлякоха общественото внимание, след като новата приятелка на баща му Алиса Скот обяви, че е бременна със седмото дете на Ник Кенън и публикува снимки в социалните мрежи.

Бързи факти

Пълно истинско име Мароканецът Скот Кенън Кери.
Псевдоними Roc, Rocky и RocStar
Известен с Като син на Ник Кенън и Марая Кери.
Възраст (към 2021 г.) Десетгодишен.
рожден ден 30 април 2011 г.
Родно място Санта Моника, Калифорния, САЩ.
Етническа принадлежност Смесени.
Зодия Телец.
Пол Мъжки.
Националност Американски.
образование Изучаване.
Височина Във футове и инчове: 3′ 9″
Тегло В килограми: 25 кг
Цвят на косата Тъмно кафяво.
Цвят на очите кафяво.
родители Баща: Ник Кенън.
Майка: Марая Кери.

Марокански Скот Кенън Биография

Мароканско оръдие е роден на 30 април 2011 г. в Санта Моника, Калифорния, САЩ. Сега е на десет години. Той принадлежи към слънчевия знак Телец, известен също като земен знак, въз основа на датата и месеца на неговото раждане. Бикът е символ на знака.

Телците имат естествени качества като надеждност, издръжливост, прагматизъм, отдаденост, отговорност, стабилност и т.н. Тя в момента е записана в средно училище, според доклади (името не се разкрива).  Мароканецът Скот Кенън

Мароканецът Скот Кенън със семейството си (Източник: Pinterest)

Мароканското семейство Скот Кенън

Тя е федерален близнак (майка) на Ник Кенън и Марая Кери. Роден в Санта Моника, Калифорния. Смесено наследство. Майка му е от афро-американски, ирландско-американски и венецуелско-американски произход. Рок, Роки и РокСтар са неговите прякори. Известните му родители нямат нужда от представяне. Майка му е американска певица и автор на песни. Мароканският брат близнак на Монро Кенън. Golden Sagon Cannon, Zion Mixolydian Cannon, Powerful Queen Cannon и Zillion Heir Cannon са негови полубратя и сестри. Те обичат родителите си. Бащата на Ник е в светлината на прожекторите заради новите си връзки. На 30 април 2008 г. той се влюби в Марая Кери. Частна церемония на остров Уиндърмиър, Бахамите.

Марая роди Монро и Марокан Кенън след няколко години брак. Двойката се разведе през 2014 г. след шест години брак. През 2016 г. родителите на Марокан се разведоха. Родителите на петгодишния мароканец се разделят.

Ник се среща с модела Британи Белс; тяхното дете Golden Sagon Cannon се роди на 21 февруари 2017 г. През 2020 г. те имаха дъщеря на име Powerful Queen Cannon.

През 2021 г. баща му се жени повторно и има близнаци с DJ Abby De La Rosa, Zillion Heir и Zion Mixolydian. Моделът Алиса Скот е бременна, а бащата е Ник Кенън. Седмо дете за Ник.

Факти

  • Moroccan получава името си от апартамента с марокански декор.
  • Това е мястото на годежа на Ник и Марая.
  • Марокан е голям фен на игрите, който се стреми да бъде геймър.
  • Той също обича да гледа шоуто Steven Universe.
  • Майка му, Марая, започна да прави видеоклипове със сина му през август 2020 г. и пусна сина си в TikTok.

Популярни Публикации