Марни Урслер и Дейв Канинг все още ли са заедно?

Марни Урслер е американски конструктор на къщи, която е омъжена за съпруга си Дейв Канинг от декември 2013 г. и пази личния си живот в тайна. Тя не е била шумна за романтиката си и не е надникнала в брачния си живот с мъжа си в акаунтите си в социалните медии. В резултат на това мнозина започнаха да спекулират дали двойката все още е заедно или не.

Марни Урслер се омъжи за Дейв Канинг през 2013 г.

На 31 декември 2013 г. Урслер се омъжи за съпруга си Дейв Канинг в перфектна обстановка в Уест Анаполис, Мериленд. Церемонията се проведе в Обединената методистка църква в Хънтингтаун. Мястото имаше удобни квартири, релаксираща обстановка, внимателен персонал, президентски апартаменти и царствена бална зала.

 Марни Урслер

Марни УрслерАко още не сте забелязали, датата на сватбата също е необичайна - Нова година. Оказва се, че Урслер винаги е искал да се ожени на Нова година. Имайки предвид и двете прекрасни важни събития, съпругът очакваше, че празненствата ще бъдат смесица от афера с черни вратовръзки и вечер на празнично забавление. Тя носеше традиционна рокля без презрамки с наметало с кожа за идеалната си сватба, докато младоженецът й носеше черен смокинг. Бижутата на булката бяха прости, но значими. Тя вървеше по пътеката, носейки кръста на баба си, който беше изработен от рождените камъни на осем от нейните деца.

Интересното е, че семействата на риалити звездата и нейния съпруг са се познавали от 25 години преди сватбата. В резултат на това булката и младоженецът винаги са били част от живота на другия по някакъв начин. В реален смисъл тяхната сватба трансформира семейните им отношения в семейни връзки.

 Марни Урслер

Марни Урслер

е лично за брачния си живот

От разкошната им сватбена церемония през 2013 г. водещата на Big Beach Builds пази личния си живот в тайна. Нейните акаунти в социалните медии, включително Instagram, са изцяло посветени на професионалните й усилия, без да се споменава бракът й. В резултат на тайната около любовния й живот, някои спекулираха дали тя и съпругът й все още са заедно. Въпреки това няма официални съобщения или доклади за нейния брак. В резултат на това да се правят изводи за семейния й живот би било неправилно, освен ако самата риалити звезда не говори за това.

Популярни Публикации