Марлон Рейс- Wiki, възраст, височина, нетна стойност, съпруга, брак

Марлон Рейс е известен писател, социален активист, съпруг на знаменитост, медийна личност, първият джентълмен на Колорадо и интернет личност от Боулдър, Колорадо, САЩ. Той е добре известен в цялата нация като съпруг на 43-ия губернатор на Колорадо. Прочетете пълната биография, за да научите всичко Възраст на Марлон Рейс, Нетна стойност на Марлон Рейс, Съпруга на Марлон Рейс, Кариера на Марлон Рейс , и още

Бързи факти

Пълно истинско име Марлон Рейс.
Дата на раждане 02 юли 1981 г.
Възраст (към 2021 г.) 40 годишен.
Място на раждане Боулдър, Колорадо, Съединени американски щати.
Професия Писател, социален активист и първи джентълмен на Колорадо.
Религия християнството.
Нетна стойност USD 3-4 милиона (приблизително).
Националност Американски.
Етническа принадлежност Бяло.
Зодия Рак.
образование Завършвам.
Училище/Колеж Университетът на Колорадо в Боулдър.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 8″.
Тегло (прибл.) В килограми: 63 кг.

Възраст и ранен живот на Марлон Рейс

Той е роден на 2 юли 1981 г. в Боулдър, Колорадо, САЩ. Възрастта му е 40. (към 2021 г.). Марлон получава началното си образование в близкото училище. След това се записва в Университета на Колорадо в Боулдър, за да получи бакалавърска степен. Той беше отличен в училище и се стремеше да стане писател.

Височина и тегло на Марлон Рейс

Марлон Рейс е висок 5 фута 8 инча . Тежи приблизително 63 кг. Той има прекрасни топли сиви очи и кафяви кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите-талията-ханша, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н. Марлон Рейс

Марлон Рейс

Нетна стойност на Марлон Рейс

Колко е нетната стойност на Марлон Рейс? Парите на Рейс му позволяват да живее луксозен начин на живот. Ще му бъдат платени хиляди долари за усилията му. Живее в хубава и добре обзаведена къща със съпругата си и децата си. Към октомври 2022 г. нетната му стойност се оценява на между 3 и 4 милиона USD.

кариера

Марлон работи като писател и социален активист. След като завършва образованието си, той решава да посвети времето си на защита на правата на животните. Според докладите той също е работил за вестници и периодични издания като The Washington Post, CNN, USA Today и други. Рейс положи клетва като първи джентълмен на Колорадо на 8 януари 2019 г. като съпруга на Джаред (губернатор на Колорадо). Освен това той съветва Джаред Полис в кампанията му за губернатор. Той беше загрижен единствено за правата на околната среда и гражданските права, правата на LGBTQ+, правата на животните и други въпроси. Марлон също помага на много кучета и други животни. Той също така сподели няколко снимки на спасени животни в акаунтите си в социалните медии.

Марлон Рейс Съпруг и брак

Кой е съпругът на Марлон Рейс? Марлон е надарен и интелигентен млад мъж. След като завършва обучението си, той среща Джаред Полис за първи път през 2002 г. По-късно двамата започват да се срещат и публично обявяват, че са хомосексуалисти. Те никога не са крили своята сексуалност от страх да не пропуснат възможности. Според съобщенията двойката се е оженила на 15 септември 2021 г., след като са били заедно 18 години. Те поканиха членове на семейството си и близки приятели. Според разказите присъстващите трябва да представят удостоверенията си за имунизация, преди да влязат на мястото на сватбата. Джаред Полис също е известен предприемач и политик. Той е 43-ият губернатор на щата Колорадо от януари 2019 г.

Популярни Публикации