Марлене Кнаус- Възраст, височина, съпруг, нетна стойност, етническа принадлежност

Марлене Кнаус е бивш модел, моден дизайнер и модна икона от Австрия. Марлене Кнаус стана известна, след като се срещна с бившия си съпруг, австрийския състезател от „Формула 1“ Ники Лауда (Андреас Николаус „Ники“ Лауда). Тя също беше добре известна през 60-те години на миналия век с характерната си прическа.

Бързи факти

Пълно име: Марлене Кнаус
Пол: Женски пол
Професия: Бивш модел
Държава: Съединени щати
Височина: 5 фута 7 инча (1,70 м)
Семейно положение: развод
Разделям Кърт Юргенс
Развод Ники Лауда
Нетна стойност 43 милиона долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата кафяво
Размер на тяло 34-26-35
Родно място Съединени щати
Националност американски, австрийски
деца Матиас Лауда и Лукас

Възраст и ранен живот на Марлен Кнаус

Марлене Кнаус е родена през 1956 г. в Съединените американски щати и ще бъде на 65 години през 2021 г. Нейните националности са американска и австрийска. След като се жени за Ники, тя получава австрийско гражданство, а етносът й е венецуелка. Тя не е разкрила нищо за детството си, родители или братя и сестри. Няма налична информация за училището или университета, които е посещавала. Въпреки това, въз основа на възрастта си, тя може да е завършила гимназия.

Височина и тегло на Марлен Кнаус

Колко висока е Марлене Кнаус? Мерките на тялото на Марлен бяха 34-26-35, когато тя беше модел. Тя е висока 5 фута 7 инча и тежи приблизително 63 кг. Външният вид на фигурката може да се е променил, тъй като тя е остаряла грациозно. По същия начин тя има прекрасни кафяви очи и кафява коса. Марлене Кнаус

Марлене Кнаус (Източник: Pinterest)

кариера

Марлене имаше успешна кариера на модел, преди да се омъжи за Ники. Тя беше модна икона. По същия начин тя е добре известна с безупречния си моден усет и характерната си пусната прическа, която стана популярна по това време. След успеха си тя продължи да работи за редица известни компании. Тя също беше известна като „Момичето на високата мода“. Тя се появи на кориците на няколко списания и беше много активна в модната индустрия. Тя не общува в социалните медии и досега се е дистанцирала.

Нетната стойност на Марлен Кнаус 2022 г

Колко е нетната стойност на Марлен Кнау? Марлене не е получавала почести или номинации. Тя обаче спечели сърцата на хиляди чрез бляскавия си модел. Нетното състояние на Марлене Кнаус се оценява на около 43 милиона долара към 2022 г.

Съпругът и бракът на Марлен Кнау

През 1976 г. Марлене и Ники Лауда си разменят брачни обети. Тя се омъжва за Ники, когато е на 20 години. Ники печели Световния шампионат по пилоти три пъти: през 1975, 1977 и 1984 г. Те са една от най-популярните звездни двойки по онова време и постоянно са в центъра на вниманието. Тяхната любовна история често беше публикувана на трета страница на вестника. Ники се разведе с Мариела Рейнингхаус през 1975 г., за да се ожени за Марлене. Твърди се, че Ники е бил поразен от магнетичната личност и красота на Марлен. В резултат на това те останаха в 8-годишна връзка с нея. Кърт Юргенс, немско-австрийски театрален и филмов актьор, преди това е излизал с Марлене. Тя и Ники се срещнаха за първи път на вечеря, организирана от Кърт в дома му.

Марлене и Ники се ожениха само след няколко месеца връзка. На 30 януари 1981 г. те посрещнаха първото си дете, Матиас Лауда, който израсна и стана състезателен пилот. Лукас, техният втори син, е мениджър на Матиас. През 1991 г. Марлене и Ники се развеждат. Те обаче поддържаха връзка и Марлене често посещаваше семейните им събирания.

Популярни Публикации