Марк Супелса- Биография, възраст, височина, нетна стойност, съпруга, брак

Марк Супелса е пенсиониран журналист, работил за WGN-TV в Чикаго, Илинойс, като водещ и разследващ репортер. По подобен начин Марк Супелса беше съ-водещ на WGN Evening News от 19:00 ч. до 19:00ч. Освен това, тя е водеща заедно с Мика Матере на дълготрайното предаване в праймтайма на станцията „WGN News at Nine“.

Бързи факти

Пълно име: Марк Супелса
Дата на раждане: 25 юни 1962 г
Възраст: 59 години
Хороскоп: Рак
Късметлийско число: 4
Щастлив камък: Лунен камък
Щастлив цвят: Сребро
Най-доброто съвпадение за брак: Телец, Риби, Скорпион
Пол: Мъжки
Професия: журналист
Държава: Америка
Семейно положение: женен
Съпруга Мебели Candy
Нетна стойност 1 милион долара
Цвят на очите черен
Цвят на косата кафяво
Родно място Милуоки, Уисконсин
Националност американски
образование Университет Маркет
деца Ава Супелса

Биография на Марк Супелса

Марк Супелса е роден на 25 юни 1962 г. и ще навърши 60 години през 2022 г. Тъй като е роден през юли, Марк е зодия Рак. По същия начин Марк е роден в Милуоки, Уисконсин. Супелса, подобно на родителите си, се премества в Либъртивил, Илинойс през 1972 г. и впоследствие във Франкфорт, Илинойс през 1978 г. Супелса също е от американска националност. Освен това няма информация относно неговите родители и братя и сестри.

Марк Съпелса завършва гимназия Линкълн-Уей в Ню Ленокс, Илинойс през 1980 г. По същия начин той посещава университета Маркет и получава диплома по журналистика през 1984 г.По същия начин Марк е бил диск жокей и новинарски репортер за радиостанцията WMUR на кампуса на университета Маркет, както и новинарски репортер и водещ за телевизията на университета Маркет. Супелса работи през ваканциите през последната си година в колежа в WAOW-TV в Уосау, Уисконсин.

  Марк Suppelsa възраст

Марк Супелса

Височина и тегло на Марк Супелса

на Марк Супелса точното измерване на тялото не е известно. В резултат както височината, така и теглото на Марк не са достъпни за обществеността. Освен това други измервания на тялото, като размер на гърдите, талията и бедрата, са неизвестни. В резултат на това размерът на обувките му е 4 в Съединените щати, а размерът на роклята му е 8. (САЩ). Освен това Марк има черни очи и кафява коса.

кариера

Марк Супелса започва своята телевизионна кариера в WFRV-TV в Грийн Бей, Уисконсин. Започва кариерата си през 1987 г. като водещ и репортер за KSTP-TV в Минеаполис-Сейнт Пол. По подобен начин Марк приема позиция като водещ през уикенда и репортер в чикагската WMAQ-TV през 1993 г.

Супелса по-късно работи като водещ на новините в късния следобед и рано сутринта. През 1997 г. по време на WMAQ в 10 p.m. новини, той сключи сделка със звездата от токшоу Джери Спрингър. Докато напуска WMAQ-TV през 2003 г., за да работи в WFLD-TV в Чикаго като репортер, заместващ водещ и разследващ репортер.

По същия начин той беше назначен за съ-водещ на WFLD's Fox News Chicago at Nine in Chicago през септември 2004 г. Освен това на 10 март 2008 г. той подписа договор с WGN-TT, за да замени Стив Сандърс като водещ на 9 p.m. Новини. Освен това тази личност е работила като водеща на сутрешните новини на чикагската радиостанция WTMX-Eric FM и Kathy Shown.

Освен това Suppelsa напусна работата си в WGN през 2012 г., за да се запише в едномесечна програма за рехабилитация от алкохолизъм. Освен това той напусна WGN на 8 декември 2017 г.

Марк Супелса Нетна стойност

Нетната стойност и приходите на Марк Супелса отразява работата му като писател. Марк се оценява на нетна стойност от приблизително 1 милион щатски долара. По същия начин той натрупа значителни доходи като известен репортер и водещ.

  Марк Супелса нетна стойност

Марк Супелса

Съпруга на Марк Супелса, брак

Марк Супелса е честен мъж, който е женен. По същия начин той се жени за Кандус Супелса. Марк се запознава с Кандус през 1988 г., докато работи в Минеаполис. Двойката има две дъщери, Ава Супелса и още една, чието име не се разкрива. По същия начин двойката и двете им деца живеят в Еванстън, Илинойс.

Популярни Публикации