Маркъс Фрийман- Wiki, възраст, нетна стойност, съпруга, етническа принадлежност, височина, кариера

Маркъс Фрийман е известен треньор по американски футбол и бивш играч. От януари 2021 г. Маркъс Фрийман е главен треньор на университета Нотр Дам.

Бързи факти

Пълно име: Маркъс Фрийман
Дата на раждане: 10 януари 1986 г
Възраст: 36 години
Хороскоп: Козирог
Най-доброто съвпадение за брак: Скорпион, Дева, Телец
Пол: Мъжки
Професия: Бивш американски футболист, старши треньор по американски футбол
Държава: елен
Височина: 6 фута 1 инча (1,85 м)
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 20 февруари 2010 г
Съпруга Джоана Фрийман (родена Ернкане)
Нетна стойност 3 милиона долара
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
Родно място Дейтън, Охайо
Националност американски
Етническа принадлежност африканско-южнокорейски
образование гимназия Уейн; Държавен университет в Охайо
баща Майкъл Фрийман
Майка Чонг
Братя и сестри Един (брат Майкъл младши)
деца Шест (Вини, Сиена, Джино, Нико, Капри и Роко)

Биография на Маркъс Фрийман

Маркъс Фрийман е на 36 години и е роден на 10 януари 1986 г. Фрийман е роден в Дейтън, Охайо, и е Козирог. Тази личност е родена във Феърборн, Охайо, в медицинския център на военновъздушната база Райт-Патерсън.

Когато обсъжда семейството си, той споменава родителите си Майкъл Фрийман и Чонг. Родителите му се запознават, докато баща му служи във военновъздушните сили на Южна Корея. Той също има по-голям брат на име Майкъл младши.Образование на Маркъс Фрийман

Фрийман посещава гимназия Уейн, когато семейството му живее в Хюбър Хайтс. По същия начин, след като завършва гимназия Уейн, Фрийман е включен в отбора на Parade All-America.

Този индивид също бягаше писта, състезаваше се в щафетата на 4100 метра и хвърляше стрелба и диск. По-късно, от 2004 до 2008 г., той посещава Държавния университет в Охайо.

Височина, тегло на Маркъс Фрийман

Маркъс Фрийман е приблизително 6 фута и 1 инч висок или 1,85 метра и тежи приблизително 240 фунта или 109 кг. По същия начин този треньор има тъмнокафяви очи и тъмнокафява коса. По същия начин главният треньор на американския футбол Нотр Дам обикновено носи къса брада.

  Маркъс Фрийман

Маркъс Фрийман (Източник: Instagram)

кариера

Що се отнася до професията, Маркъс Фрийман е известен треньор по американски футбол. Преди това беше защитник. Тази личност в момента е главен треньор в университета Нотр Дам. Преди това той е бил координатор на защитата и треньор на защитници в същия университет през 2021 г.

Преди това той е работил като помощник-треньор в университета в Синсинати, държавния университет в Кент, университета Пърдю и държавния университет в Охайо.

Тази личност преди това е играла колежански футбол в щата Охайо. По-късно, в петия кръг на драфта на NFL 2009, Чикагските мечки избраха тази личност. По същия начин Фрийман е играл за Бъфало Билс и Хюстън Тексас.

Тази личност се появи в 51 игри по време на колежанската си кариера в държавния университет на Охайо. На 22 септември 2009 г. той подписва с тренировъчния отбор на Бъфало Билс, преди да бъде освободен в началото на октомври същата година.

След това, на 4 ноември 2009 г., този човек подписа с Хюстън Тексас. Освен това, поради разширено сърце, Фрийман се пенсионира като играч на 1 май 2010 г.

Нетната стойност на Маркъс Фрийман

Маркъс Фрийман има приблизителна нетна стойност от 3 милиона щатски долара от работата си като треньор по американски футбол в различни университети и като главен треньор в университета Нотр Дам.

Съпруга на Маркъс Фрийман, брак

Маркъс Фрийман е щастливо женен млад мъж. Йоана (по баща Ернкане) е името на съпругата му. Джоана и Маркъс се ожениха през 2010 г. След като се срещаха от колежа, двойката се ожени. Вини, Сиена, Джино, Нико, Капри и Роко са шестте деца на Маркъс и Джоана.

Популярни Публикации