Марк Малори- Нетна стойност, Биография, Възраст, Съпруга, Височина, Тегло, Кариера, Етническа принадлежност

Д-р Марк Малори е известен орален хирург. Марк Малори е най-известен като съпругът на губернатора Гретхен Уитмър. Научете повече за нетната стойност на Марк Малори, биография, възраст, съпруга, етническа принадлежност, височина, тегло, кариера

Бързи факти

Пълно име: Марк Малори
Дата на раждане: 14 септември 1960 г
Възраст: 60 години
Хороскоп: зодия Дева
Късметлийско число: 3
Щастлив камък: Сапфир
Щастлив цвят: Зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Телец, Козирог
Пол: Мъжки
Професия: Зъболекар
Държава: елен
Семейно положение: женен
Съпруга Гретхен Уитмър
Развод Фелисия Линдел
Нетна стойност 4-5 милиона долара
Цвят на очите сиво
Цвят на косата бяло
Родно място Мичиган
Националност американски
Религия Кристиян
образование Университет на Мичиган
баща Самюъл Малори
Майка Сюзън Малори
деца три

Биография на Марк Малори

Марк Малори е роден на 14 септември 1960 г. в Лансинг, Мичиган, САЩ. Сегашната му възраст е 60 години. Родителите му също живееха в Лансинг, Мичиган. Бащата на Марк, д-р Самуел Малори, и майката, Сюзън Малори, го раждат. Марк научи за стоматологията от баща си. Винаги е искал да работи като зъболекар като баща си.

Марк започва да учи стоматология с баща си, когато е на 13 години. Посещава гимназия Секстън и Мичиганския университет, като получава бакалавърска степен по зоология.Височина и тегло на Марк Малори

Колко висок е Марк Малори? Височината и теглото на Марк не са известни. Освен това той има сиви очи и бяла коса.

  Марк Малори

Марк Малори със съпругата си (Източник: Pinterest)

Професионален живот

Марк винаги е бил очарован от професията на баща си още от малък. На 13-годишна възраст започва да учи стоматология с баща си д-р Самуел Малори. Той започва да работи като лаборант на баща си след години на обучение при него. През 1986 г. получава докторска степен по дентална хирургия и започва работа като лицензиран зъболекар заедно с баща си.

Той беше трудолюбив и нетърпелив да научи нови неща за детството си. Това го привлече към стоматологията. Той създава дентална болница в Лансинг през 1986 г. и поддържа дентална практика. Той е редовният лекар на няколко известни хора. Марк също се е утвърдил като един от най-добрите зъболекари в Мичиган. Има богат опит в областта на стоматологията, защото работи там от дете.

Гретхен Уитмър, съпругата на Марк, е американски адвокат и политик. Тя е 49-ият губернатор на щата Мичиган. Тя заема позицията от 2019 г. Гретхен също е служила в Камарата на представителите на Мичиган от 2001 г. до 2006 г. Тя беше член на Сената на Мичиган от 2006 г. до 2015 г. През 2020 г. тя беше избрана да даде отговор на демократите на Доналд Тръмп. Уитмър е прогресивен демократ, който може да работи с държавни законодатели от различни политически партии.

Нетна стойност на Марк Малори

Колко е нетната стойност на Марк Малори? Досега Марк не е успял да спечели никакви награди. Той също има успешна кариера. Може би той ще спечели някои през следващите дни.

Д-р Марк Малори е известен орален хирург. По отношение на нетната стойност, М arc Mallory се оценява на 4-5 милиона USD към октомври 2022 г.

Съпруга и брак на Марк Малори

Коя е съпругата на Марк Малори? Що се отнася до връзката на Марк, той е женен. През 2011 г. той се жени за известния губернатор Гретхен Уитмър. Преди да се ожени за Гретхен Уитмър, той беше женен за Фелисия Линдел. Двойката има трима сина преди да се разведе. Марк Малори успешно се дистанцира от противоречията и скандалите. До този момент той не е участвал в никакви спорове.

Популярни Публикации