Марк Мадсън - възраст, биография, височина, нетно състояние, съпруга, брак

Марк Мадсен е известен бивш професионален баскетболист в Съединените щати. Марк Мадсън в момента е добре известен като главен треньор в университета Юта Вали, член на Западната атлетическа конференция (WAC). Освен това той е известен като Лудото куче поради бързината и грубия си стил на игра. Знайте всичко за Марк Мадсън Възраст, биография, височина, нетна стойност, съпруга, брак

Бързи факти

Пълно име: Марк Мадсен
Дата на раждане: 28 януари 1976 г
Възраст: 45 години
Хороскоп: Водолей
Късметлийско число: 7
Щастлив камък: Аметист
Щастлив цвят: Тюркоаз
Най-доброто съвпадение за брак: Водолей, Близнаци, Стрелец
Пол: Мъжки
Професия: Баскетболист и треньор
Държава: Съединени щати
казвайки: Имаме всичко на телефона си. Използвам го предимно за телефона, но също така играя видео игри и използвам MP3 плейър. Използвам го почти през цялото време; Мисля, че рекордът победи и загуби беше разочарование за всички. Всеки един от нас очаква повече по отношение на индивидуалната игра и по отношение на победите. Мисля, че всички много искат да спечелят и мисля, че всички са много разочаровани, че не сме били по-добри;
Височина: 6 фута 9 инча (2,06 м)
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 3 септември 2016 г
Съпруга Хана Харкнес
Нетна стойност 10 милиона долара
Цвят на очите черен
Цвят на косата Светлокафяво
Родно място Уолнът Крийк, Калифорния
Националност американски
Религия Кристиян
образование Долината Сан Рамон
баща Дуейн Мадсън
Майка Елин Мадсън
деца Уилям, Лерой

Биография на Марк Мадсън

Бивш баскетболист Марк Мадсен е роден на 28 януари 1976 г. В момента е на 45 години. Според датата на раждане е зодия Водолей. Мадсън е американски гражданин. Неговият етнически произход обаче не е сигурен. Мадсен е вярващ християнин. Роден е в Уолнът Крийк, Калифорния.

Той също е роден на Дуейн и Ерлин Мадсън. Марк е едно от 10-те деца на родителите си. В резултат на това той има общо девет братя и сестри. Няма друга информация относно имената, възпитанието или детските обстоятелства на неговите братя и сестри.Посещава гимназията San Ramon Valley за обучението си в гимназията. По-късно, от 1996 до 2000 г., той посещава Stanford Graduate School of Business за допълнително обучение. Завършва магистърска степен по бизнес администрация и сертификат по публичен мениджмънт от училището.

Височина и тегло

Въпреки че е играч и треньор, Марк поддържа среден ръст и тегло. Той стои на височина 6 фута и 9 инча. По същия начин теглото му е приблизително 111 кг. Освен това той има светлокафява коса и тъмни очи. Други данни за физиката му, като размера на гърдите, бедрата, размера на бицепса, размера на роклята и размера на обувките, не са достъпни от нито един източник на информация.

кариера

Професионалната кариера на Мадсън започва през 2000 г., когато Лос Анджелис Лейкърс го избира в първия кръг (общо 29-ти). Като играч той се състезава от 2000 г. до 2009 г. Той играе за Лос Анджелис Лейкърс от 2000 г. до 2003 г. Той работи в чаената индустрия около три години.

След това Мадсън се присъедини към Минесота Тимбъруулвс през следващата година, 2003 г. Той беше играч на Тимбъруулвс до 2009 г. През 2009 г. най-известната фигура го напусна като геймър.

Между 2009 и 2010 г. работи като помощник-треньор на различни отбори и организации. Той подписа и работи с Юта Флаш от Лигата за развитие на НБА за една година (D-League). По същия начин през 2012 г. той беше нает като помощник-треньор в Станфорд. На 13 май 2013 г. той беше назначен за старши треньор на Лос Анджелис S-Fenders след една година.

Мадсън беше повишен в треньор по развитие на играчите на Лейкърс на 19 юли 2013 г. На 16 септември 2014 г. Байрън Скот го повиши в позицията на пълноправен помощник-треньор. На 14 април 2019 г. Мадсън беше назначен за главен треньор в университета Юта Вали.

Нетната стойност на Марк Мадсън

Марк е способен да си изкарва солидно като професионален баскетболист и треньор. Нетното състояние на Марк се оценява на около 10 милиона долара към октомври 2022 г използване на референтен източник на информация. Неговият основен източник на приходи е чрез поставяне и трениране на баскетболни отбори и чрез бонуси и стимули.

Той направи приблизително 1,05 милиона долара в дебютния си сезон с Лос Анджелис Лейкърс. Изненадващо, той постави връх в кариерата си с Лос Анджелис Клипърс, като спечели приблизително 3,4 милиона долара. Определянето на действителното му годишно заплащане обаче е трудно.

Съпруга и брак на Марк Мадсън

Марк Мадсен е женен и доволен. Той се жени за Хана Харкнес. Хана Харкнес е професионална пианистка. Те размениха обети на 3 септември 2016 г. От 2016 г. изглежда, че двойката живее щастливо досега.

Хана и Марк се бяха срещнали за първи път по време на малко събиране в къщата на Марк. В крайна сметка Марк беше изненадан от поведението на Хана. Едновременно с това Марк започна разговор с Хана.

В момента влюбената двойка има три деца заедно. Двамата са родители на двама сина и дъщеря. На 8 август 2021 г. се роди дъщеря им. Синовете им се казват Уилям и Лерой.

Популярни Публикации