Марк Лайта - Биография, възраст, нетно състояние, височина, съпруга, брак

Марк Лайта е фотограф с офиси в Лос Анджелис и Ню Йорк. Неговата необичайна натюрмортна фотография е използвана в реклами за различни търговски клиенти, включително Sony, Adidas, BNW и iMac и iPod на Apple.

Бързи факти

Пълно име Марк Лайта
рожден ден 1960 г
Родно място Среднозападни градове Детройт, Чикаго
Възраст 61 годишен
Известен като Фотограф
Етническа принадлежност Смесени
Пол Мъжки
Националност американски
родители N/A
Братя и сестри N/A
Съпруг N/A
Височина 5 фута 7 инча
Тегло
55 кг
Нетна стойност
1 милион долара

Възраст и ранен живот на Марк Лайта

Марк Лайта е роден през 1960 г и отгледани в градовете на Средния Запад Детройт и Чикаго. Той е 61 години от 2021 г. На петнадесетгодишна възраст той открива страстта си към фотографията там. Подробности за родителите му са неизвестни, тъй като той никога не ги е обсъждал. Феновете могат да предположат от публикациите му в Instagram, че той е бил доста близък и с двамата си родители. Марк се записва в Колумбийския колеж, за да развие своите фотографски умения. Получава бакалавърска степен по фотография от Университета на Илинойс/Чикаго.

Височина и тегло на Марк Лайта

Марк Лайта е висок 5 фута 7 инча . Тежи около 55 кг. Той има прекрасни топли лешникови очи и руси кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.Марк Лайта Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Марк Лайта? Смята се, че нетното състояние на Марк е надхвърлило 1 милион долара, след като е работил за мултимилиардна корпорация в продължение на десетилетия.

кариера

Марк започва своята фотографска професия, докато расте в Детройт. Докато работи върху поредица като тийнейджър, той заснема портрети на бездомници в Чикаго. След тридесет години същата последователност беше разработена с минимална зрялост и разширение, което доведе до книгата Created Equal (2010). С всяка изминала година той подобрява своето изкуство, което го навежда на работа с големи корпорации като Apple Inc., Adidas, BMW, Van Cleef & Arpels, Estee Lauder, Budweiser, Visa, IBM и много други.

През годините работата на Марк е показвана в изложби в Съединените щати и Европа. Освен с фотография, Марк се занимава с YouTube, стартирайки канала Soft White Underbelly. Марк извлече името на канала от Уинстън Чърчил, който нарече Италия мекото бяло коремче, уязвима част от Европа по време на Втората световна война. Съдържанието му отговаря на заглавието. Марк интервюира неизвестни и забравени членове на обществото, които имат да споделят история за една незаслужена част от Америка. Към 22 февруари 2020 г. каналът има над 504K+ абонати и 46,8 милиона гледания.

Съпруга и брак на Марк Лайта

С кого се среща Марк Лайта? Все още не се е женил и няма жена. Марк Лайта е доста личен относно личния си живот и не е разкрил нищо за живота си на срещи. Той често избягва въпроси за връзката си. Също така няма информация за предишния му живот. Не е известно дали е необвързан или има връзка поради липса на откритост около личния му живот. Въпреки че не е издал никакви подробности за личния си живот, има информации, че той се среща с приятелката си от дълго време. Дори има информации, че той вече е сгоден за тайната си любовница. Той не е проверил доклада.

Популярни Публикации