Марк Брадок - Wiki, възраст, етническа принадлежност, съпруга, височина, нетна стойност, кариера

Марк Брадок е известен американски бизнесмен, търговски представител, брокер, медийна личност и предприемач от Джорджия. Марк е добре известен в цялата нация с работата си като партньор на пълен работен ден с Pontchartrain Resources Group от юли 2012 г. Освен това от януари 2005 г. до юни 2012 г. той заемаше поста вицепрезидент на Executive Asset Management, LLC.

Бързи факти

Истинско име Марк Брадок.
Професия Агент по недвижими имоти, медийно лице, търговски представител, бизнесмен и предприемач.
Възраст (към 2022 г.) 57 години.
Рождена дата 27 февруари 1965 г.
Родно място Джорджия, САЩ.
Сегашен адрес Санта Роза Бийч, Флорида, САЩ.
Зодия Риби.
Нетна стойност 5-6 милиона USD (приблизително)
Квалификация Завършвам.
Алма матер Радфордски университет.
Етническа принадлежност Бяло.
Националност Американски.
Религия Кристиян.
Тегло В килограми: 80 кг
В лири: 176,37 паунда
Височина Във футове инчове: 6′

Възраст и ранен живот на Марк Брадок

Марк Брадок беше роден на 27 февруари 1965 г , в Джорджия, САЩ. Той е вярващ християнин. Според докладите (към 2022 г.) Марк Брадок е на 57 години. Има добро образование. Не само това, но Брадок също е доста запознат с компютрите. Марк посещава университета Радфорд от 1983 до 1987 г., според страницата му в LinkedIn. Той получава бакалавърската си степен от тази институция в областите бакалавър по приложни науки – BASc, компютърни науки, статистика и математика.

Височина и тегло на Марк Брадок

Марк Брадок е висок 6 фута 0 инча . Тежи около 80 кг. Той има прекрасни топли сини очи и руси кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.  Марк Брадок

Нетната стойност на Марк Брадок

Колко е нетната стойност на Марк Брадок? В момента Марк живее в Санта Роза Бийч, Флорида, и води богат начин на живот. Обича да прекарва време със семейството си. Той изкарва солидно от работата си. Марк получава конкурентно възнаграждение като партньор на Pontchartrain Resources Group. Нетното състояние на Марк Брадок се оценява на между 5 и 6 милиона долара (приблизително) към октомври 2022 г.

кариера

Марк започва работата си като системен инженер в базирана в Оуктън корпорация, наречена AT&T. Той работи там три години до напускането през май 1987 г. След това работи като системен анализатор в Decision Resources Group. Марк има и над 6 години опит като търговски представител. Брадок също е работил като вицепрезидент в Executive Asset Management, LLC в продължение на почти 7 години. Сега Марк е партньор на Pontchartrain Resources Group. Започва работа във фирмата през юли 2012 г.

Съпругата и бракът на Марк Брадок

Коя е съпругата на Марк Брадок? Марк Брадок е женен мъж, що се отнася до романтичния му живот. В момента той живее в Санта Роза Бийч, Флорида, със съпругата и децата си. Марк се жени за съпругата си Лесли Брадок на 10 октомври 1987 г., според страницата му във Facebook. Той също публикува сватбени снимки на страницата си във Facebook. Според източници той има две деца, наречени Иън Брадок и Колин Брадок. Открихме, че и двете му деца са женени, след като прегледахме сайтовете му в социалните медии. Марк също е дядо на своите внуци. Той също така сподели няколко снимки на семейството си в социалните мрежи.

Популярни Публикации