Мариса Рейчъл- Уики, биография, възраст, тегло, височина, нетна стойност

Мариса Рейчъл е американски експерт по облекло, грим и приятелство. Мариса Рейчъл е добре известна с това, че споделя материали, свързани с цикъла, в каналите си в YouTube, като трикове за менструация, хакове за цикъл и истина. Тя също е добре известна със своите уроци по красота, развлечения и проекти „направи си сам“. Научете повече за Wiki на Мариса Рейчъл, биография, възраст, тегло, височина, гадже, връзка, кариера, нетна стойност и факти

Бързи факти

Пълно име Мариса Рейчъл
Дата на раждане 16 юни 1997 г
Възраст 24 години
Хороскоп зодия Близнаци
Късметлийско число 12
Щастлив камък Ахат
Щастлив цвят Жълто
Най-доброто съвпадение за брак Лъв, Водолей, Везни
Пол Женски пол
Професия Youtuber, Instagram Star, Социална медийна личност
Държава Калифорния
Височина 5 фута 8 инча (1,73 м)
Тегло 62 кг
Семейно положение единичен
Нетна стойност 450 000 долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата кафяво
Размер на тяло 34B-25-36 инча
Родно място елен
Националност американски
Религия християнството
Братя и сестри Шана
Facebook Мариса Рейчъл във Facebook
Twitter Мариса Рейчъл в Twitter
Youtube Мариса Рейчъл Youtube
Instagram Мариса Рейчъл Instagram
Марки N/A
Хоби N/A

Биография на Мариса Рейчъл, възраст, семейство, братя и сестри и детство

Коя е Мариса Рейчъл? Мариса Рейчъл е родена на 16 юни 1997 г. и сега е на 24 години. Тя също е родом от Калифорния. По отношение на близките си, тя ги подчерта в съобщенията си в социалните мрежи. От друга страна, сестра й Шана е единственият участник, чието име е разкрито.

Няма налични подробности за нейното образователно пътуване. Въпреки това, като се има предвид нейното поколение, можем да предположим, че Мариса е завършила университет. От друга страна, Мериса може да си е взела почивка от обучението, за да се концентрира върху бъдещата си кариера.Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висока е Мариса Рейчъл? Мариса Рейчъл е висока 5 фута 8 инча и тежи около 62 килограма . По същия начин нейните измервания на гърдите, бедрата и бедрата са 34B-25-36 сантиметра. Тя има сини очи и коса, която съвпада.

  Мариса Рейчъл

Мариса Рейчъл позира за снимка Източник: Instagram

Мариса Рейчъл Нетна стойност и социални медии

Каква е нетната стойност на Мариса Рейчъл? Що се отнася до социалните мрежи, Мериса Рейчъл влезе в Twitter през март 2009 г. и сега има над 11,2 хиляди фенове. По същия начин тя има 638 туита, 202 хиляди фенове и 638 споделяния на своя сайт в Instagram, @missmarissarachel. Тя може да бъде намерена и в Snapchat с дръжката @MsMarissaRachel. Мериса има над 17,9 хиляди фенове в официалния си профил във Facebook, който споделя със сестра си Шана. На 22 април 2012 г. тя създаде този блог. По същия начин сестрите имат споделен канал в YouTube, наречен Merissa Rachel. От създаването си на 8 април 2009 г. този канал е натрупал над 1,71 милиона зрители и 250 895 480 гледания.

Ако искате да дадете нещо на Merissa като фен или спонсор, можете да го направите в Marissa Rachel; 14080 Palm Drive Suite D, PMB #240; Desert Hot Springs, CA 92240; Съединени щати. По същия начин можем да я достигнем на [имейл защитен] ако имаме някакви въпроси. Нетното състояние на Мариса Рейчъл се оценява на 450 000 долара към октомври 2022 г. , само с канала си в YouTube, който си струва 120 000 долара. По същия начин Мариса е качила над 430 видеоклипа на уебсайта си, общо над 246,3 милиона гледания. Мариса Рейчъл също прави по четири нови видеоклипа средно на месец, получавайки 68,1 хиляди гледания на ден.

Професионален живот, кариера и стил на живот

В професионален план Мериса Рейчъл е добре позната личност в социалните медии. Тя създава основно материали за YouTube. Мериса е известна и като експерт по грим, начин на живот и приятелство. Тя има изключително успешен канал в YouTube с над 1,7 милиона зрители. Нейният материал включва видеоклипове за начина на живот на жените и образователни проблеми със здравето на жените, като цикли. Те дори правят шеги, лайфхакове, „Направи си сам“, неудобни моменти, видеоклипове за връщане в училище, унизителни истории за периоди, графици, подложки „Направи си сам“, статистика за периоди и влогове за периода, наред с други неща.

Тя също така публикува уроци за красота, „Направи си сам“ и вещи на уебсайта си. Мериса е особено известна със своите видеоклипове за менструация, включително различни теми и съвети относно менструацията. Тя стартира своя канал през 2009 г. и публикува първия си видеоклип, Sterling Knight and Marissa, в „I think you’re super delicious“ през 2010 г. Освен това, един от любимите видеоклипове на Мериса в YouTube е 20 BIG BOOB Struggles Only Girls Stand! Този видеоклип получи над 7 милиона гледания за шест месеца след пускането му. Във видеоклипове на уебсайта си тя понякога се шегува с родителите и сестрите си.

Лукас Дел, друга интернет знаменитост, също направи епизодична поява в нейния видеоклип в YouTube, озаглавен ШЕГУВАНЕ НА СЕСТРА МИ, Гаджето ми е глупак!!!! Освен това, когато пишем този профил, най-новото видео в този канал е наречено Как да накараш човек да те покани на среща! Тя публикува това видео на 26 август 2012 г. и то е получило 1 093 030 гледания. Освен това видеоклиповете с най-много гледания са КАК ДА ОББРЪСНЕТЕ ВАГИНАТА СИ!!! + ДЕМО! и 20 ОСНОВНИ ТРУДНОСТИ С ЦЪКИТЕ, КОИТО САМО ЖЕНИТЕ МОГАТ ДА РАЗБЕРАТ! съответно над 19 милиона гледания и 11 милиона гледания.

Състояние на гадже, брак и връзка

Кой е гаджето на Мариса Рейчъл? Мариса Рейчъл най-вероятно е необвързана в момента. Тя не е разкрила никакви подробности по този въпрос. По същия начин, Мариса Рейчъл не е публикувала никакви съобщения в социалните мрежи, които да подсказват нейни нови партньорства или афери. Мариса си сътрудничи с Лукас в някои от нейните публикации в YouTube, повдигайки въпроси дали двамата са в интимна връзка или не. Те не са в тясно партньорство и са колеги от YouTube, които правят забавни видеоклипове заедно. Mistletoe Makeout Challenge, Candy Kissing Challenge, Lipstick Kissing Challenge и Chapstick Kissing Challenge са няколко видеоклипа, в които участва Лукас.

Освен това Мариса поддържа ясен публичен имидж без клюки, скандали и противоречия, които биха могли да застрашат нейния професионален и личен живот. Мариса Рейчъл несъмнено ще привлече няколко любовници в бъдеще благодарение на своята креативност, хумор и чар.

Факти

  • Мариса Рейчъл е американски експерт по облекло, грим и приятелство.
  • Мариса Рейчъл е добре известна с това, че споделя материали, свързани с цикъла, в каналите си в YouTube, като трикове за менструация, хакове за цикъл и истина.
  • Освен това Мариса поддържа ясен публичен имидж без клюки, скандали и противоречия, които биха могли да застрашат нейния професионален и личен живот.
  • Мариса Рейчъл несъмнено ще привлече няколко любовници в бъдеще благодарение на своята креативност, хумор и чар.

Популярни Публикации