Мария Сол Меси - Всичко за сестрата на Лионел Меси

Мария Сол Меси е добре известна с това, че е по-малката сестра на аржентинската футболна сензация Лионел Меси. Мария работи в модата като бранд мениджър на The Messi Store. Тя работи в тясно сътрудничество с креативния директор Джини Хилфигер, за да разработи и стилизира всяка колекция Messi според предпочитанията на Messi.

Бързи факти

Пълно име Мария Сол Меси
Първо име Мария
Презиме слънце
Фамилия Меси
Професия Брат и сестра на знаменитост
Националност Аржентинец
Град на раждане броеници
Държава на раждане Аржентина
Бащино име Джордж Меси
Име на майката Селия Мария Кучитини
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация Направо
Семейно положение Запознанства
Връзка с Тули Арелано
Братя и сестри Лионел Меси, Матиас Меси и Родриго Меси

Меси спечели най-много отличия 'Златна топка' и 'Златна обувка'.

Меси несъмнено е един от най-добрите играчи в света, с исторически рекорд за спечелване на най-много отличия на Златната топка, спечелване на шестата му Златна топка през 2019 г. и получаване на шест медала със златни обувки. Той е прекарал цялата си професионална кариера като нападател с Барселона, спечелвайки 33 титли и вкарвайки над 700 гола в кариерата си за клуба и нацията.

Връзка

Родителите й бяха Селия Мария Кучитини, прислужница, и Хорхе Меси, който работеше в завод за стомана, преди да стане агент на Лео. Родителите й са се оженили отдавна и имат силна връзка, подобно на силна двойка. Те са били стълбове на опора в успешните професии на децата си. Мария Сол Меси

Мария Сол Меси (Източник: Google)

Мария е единствената сестра сред тримата братя.

Той е най-големият от трима братя. Родриго и Матиас Меси са двама от другите й братя и Лионел. Тя е израснала с тримата си братя. Тя се смята за принцеса в семейството, тъй като е единствената сестра на тримата си братя. Нейният брат Родриго е Ансу Фати, съветник на лявото крило на Барселона. Другият й брат, Матиас, който е заемал различни ръководни позиции, е блажено женен за детската й любов и баща на двете му деца.

тя има ли връзка

Мария има дългогодишна връзка с приятеля си. Двойката често е засичана да прекарва качествено време заедно, като ходи на еднодневни екскурзии и почивки. Тя не е пазила връзките си от очите на обществеността и е документирала всеки момент, който са направили в нейните сайтове за социални медии.

Как се казва нейният приятел?

Мария има връзка с любовника си Тули Арелано. В публикациите си двойката често се допълва взаимно. Освен това обича да играе футбол. Той изглежда има близки отношения със семейството на Мария и често се вижда на семейни дейности и събития.

 Мария Сол Меси

Мария Сол Меси (Източник: Google)

Лионел се ожени за любимата си от детството на сватбена церемония, изпълнена със звезди.

Лионел Меси се ожени за приятелката си от детството Антонела Рокуцо на звездна сватбена церемония в Росарио, Аржентина, през 2017 г. Събитието се проведе в комплекса City Center Rosario и присъстваха забележителни посетители, включително неговият отбор от Барселона. Двойката е горди родители на три прекрасни деца. Най-големият им син Тиаго Меси е роден на 2 ноември 2012 г., вторият им син Матео е роден на 11 септември 2015 г., а третият им син Чиро е роден на 10 март 2018 г.

Популярни Публикации