Мария Шарапова очаква първото си дете от Александър Гилкс

Мария Шарапова е един от най-влиятелните тенисисти в историята. Тенис звездата обяви в Instagram във вторник, 19 април 2022 г., че тя и годеникът Александър Гилкс очакват първото си дете заедно.

Кога трябва да роди бебето на Мария Шарапова?

Мария Шарапова обяви бременността си в социалните мрежи на 35-ия си рожден ден. Тя публикува снимка в Instagram, на която се държи за корема, докато стои на плажа. Публикацията е озаглавена от Мария: Красиви начала!!! Моят специалитет винаги е бил да ям торта за рожден ден за двама. На снимката бъдещата майка е тагнала и Александър Гилкс.

 Мария Шарапова бебе

Мария Шарапова



Други поздравиха двойката за пътуването им, включително Александър, който остави коментар с емоджито със сърце-око. О, БОЖЕ МОЙ! Честит рожден ден, Мария, и поздравления за този специален повод TheraBody, компания за уелнес технологии, която работи с Мария, написа за това. Толкова сме развълнувани да се срещнем с вашия пакет радост!

Коя е Мария Шарапова?

Мария Шарапова е бивш тенисист номер едно в света от Русия. От 2001 г. до 2020 г. тя се състезава в WTA Tour и е класирана като номер 1 в света на сингъл за 21 седмици от Женската тенис асоциация (WTA). Тя е една от десетте жени и единствената рускиня, завършила Големия шлем в кариерата си. Тя също е олимпийска медалистка, след като спечели сребро в състезанието за жени на сингъл на Олимпийските игри в Лондон през 2012 г.

Шарапова постигна статут на номер 1 в света за първи път на 22 август 2005 г., на 18-годишна възраст, като стана първата рускиня, направила това. Тя заема позицията за пети път в продължение на четири седмици, от 11 юни до 8 юли 2012 г.

Тя спечели пет големи шампионата, включително два на French Open и по един на Australian Open, Wimbledon и US Open. Общо тя спечели 36 титли, включително шампионата в края на годината в дебюта си през 2004 г. Тя спечели и три шампионата на двойки. Въпреки че се състезава за Русия в WTA, тя живее и постоянно пребивава в Съединените щати от 1994 г.

Нетната стойност на Мария Шарапова

Нетната стойност на Мария Шарапова се оценява на около 180 милиона долара, според Celebrity Net Worth. Мария е добре известна с многобройните си спонсорства и възможности за моделиране, в допълнение към успешната си десетилетия дълга тенис кариера. Тя се появява в изданието на Sports Illustrated Swimsuit Issue, както и в кампании за Nike и Canon.

Популярни Публикации