Мария Дел Мар Молар - Wiki, възраст, съпруг, етническа принадлежност, нетна стойност, височина

Мария Дел Мар Молар е модел, Instagram звезда и бивша съпруга на знаменитост от Аржентина. Мария Дел Мар Молар е известна и като бившата съпруга на аржентинския актьор Матиас Але.

Бързи факти

Пълно име: Мери Молар
Дата на раждане: 28 ноември 1991 г
Възраст: 30 години
Хороскоп: Стрелец
Пол: Женски пол
Професия: Модел, Instagram звезда
Държава: Аржентина
Семейно положение: по отношение
Запознанства Крисчън Хог
Развод Матиас Але
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата кафяво
Националност аржентинско-американски
Етническа принадлежност латински
Религия Кристиян

Биография на Мария Дел Мар Молар

Мария Дел Мар Молар е родена в Аржентина на 28 ноември 1991 г. Тя е на 30 години и е с аржентинско-американска националност, според датата й на раждане. Тя също е християнка, която е родена под знака на Стрелец.

Освен това тази дама е от латиноамерикански произход. Няма друга налична информация за нейните родители, братя и сестри или ранен живот. Можем да предположим, че родителите й са се справили добре с отглеждането й като дете.Maria Del Mar Molar Education

По отношение на академичната си кариера, тази звезда на социалните медии все още не е направила публично своите академични постижения. Гледайки я, тази дама изглежда добре образована, завършила известен университет близо до родния си град.

Maria Del Mar Моларна височина, тегло

Що се отнася до външния вид, тя е висока 5 фута 7 инча и тежи приблизително 60 кг. Освен това този модел има кафяви очи, кестенява коса и слабо телосложение.

  Мария Дел Мар Молар

Мария Дел Мар Молар (Източник: Instagram)

кариера

По отношение на кариерата си, Мария Дел Мар Молар се премести в Съединените американски щати, за да преследва успешна кариера на модел поради липса на големи етикети за моделиране и големи различия в заплащането в родната й страна. Освен това тя стана известна като личност в социалните медии. Освен това тя е знаменитост в Instagram с над 442 хиляди последователи на нейната страница. Нейните горещи снимки по бельо станаха вирусни в Instagram, привличайки вниманието на списание Playboy.

Тя беше представена в емблематичното списание Playboy, след като позира гола на корицата му. Скорошните й снимки от Мексико направиха заглавия. Тя също беше подписана с Model Zone Agency и работи с Ignite International. През 2021 г. тя беше обявена за посланик на Fashion Nova.

Освен това, по-голямата част от скорошното й съдържание е силно спонсорирано от Fashion Nova, включително снимки с приятеля й, Кристиан Хоуг. Освен това тя е известна като бившия съпруг на Матас Але.

Матас е известен аржентински актьор от сапунена опера. Той е най-известен с портрета си на Фито Бернарди в телевизионния сериал от 2007 г. Patito Peo. Актьорът се е появявал и в телевизионни предавания като The Hair и Don Mateo's Hairdresser.

Мария Дел Мар Моларна нетна стойност през 2022 г

Тази звезда на социалните медии все още не е получила никакви награди или признание. Като се има предвид нейната изгряваща звезда, можем да очакваме тя да спечели някои от тях в близко бъдеще.

Освен това този модел не е публикувал доходите, заплатата или нетната си стойност. Въпреки това, като модел, който е работил за няколко агенции за модели, тя е спечелила приличен живот.

Мария Дел Мар Молар Съпруг, брак

Мария Дел Мар Молар в момента е свързан с Christian Hogue. Крисчън е модел по професия. Имаше спекулации, че двамата се срещат, след като Кристиан публикува видео, на което се целуват през новата 2020 г., в историята си в Instagram.

Оттогава двойката публикува снимки на любовта си на страниците на другия в социалните медии. Мария стана известна след годежа си с аржентинския актьор Матиас Але.

Те се срещнаха за първи път през лятото на 2015 г. в Карлос Пас и бързо започнаха да се срещат. Те сключиха брак на 1 октомври 2015 г. За съжаление бракът на двойката не продължи дълго и те се разведоха. Според докладите здравословният проблем на Матиас е бил катализаторът за развода на двойката.

Матиас имаше психотичен изблик през ноември 2015 г. След развода й Мария и Лукас Веласко бяха докладвани заедно. Лукас е модел, певец и актьор от Аржентина. Слухът беше предизвикан от честите изяви на двойката заедно. Мария се премести в Мексико след развода си с Матиас.

Популярни Публикации