Мари Мего - Всичко за дъщерята на младия бандит

Мари Мего е популярно известна като дъщерята на хип-хоп звездата Young Thug, Тя е на девет години към 2022 г., но действителната й дата на раждане не е известна на обществеността.

Young Thug е отдаден баща на дъщеря си Мари Мего . Изглежда обаче нещо се е объркало в отношенията им напоследък, тъй като момиченцето току-що сподели снимка с повдигнати вежди в профила си в Instagram.

Предполага се, че Мего е казал, МРАЗЯ БАЩА СИ, в Instagram Story в четвъртък, 29 април. Нямаше придружаващо обяснение или контекст.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Onsite! (@its_onsite)


Някои хора си представяха, че когато видят публикацията, баща й ще каже „Не“ на всичко, което тя пожелае. Ммаоооо, децата мразят всички, когато им кажеш „не“, каза един човек.

Междувременно някои вярваха, че майката на бебето на Thug е публикувала съобщението. Това е майката на бебето, пише в коментар един убеден потребител на Instagram. Друг потребител повтори мнението, като отбеляза, че майката направи това, докато друг заяви, че майка й е написала, че това момиче обожава баща си.

Освен това тази публикация накара хората да преосмислят решението си да разрешат на децата си достъп до социални медии. Ето защо малките деца не трябва да имат достъп до социалните медии, отбелязва един човек. Тя е само на девет години и няма работа тук, гласи друг коментар.

Мари Мего по стъпките на бащата

В петък 7-годишната дъщеря на Young Thug издаде първия си рап запис, They Listen a Lot, и скоро го последва с второ парче, Do What I Can. Детето, което се изявява под псевдонима Mego YSL, издава самохвални текстове, които несъмнено са повлияни от баща й. Тя предупреждава опонентите си, хвали се с топката като Коби и споменава много марки от висок клас като Gucci, Prada и Fendi.

Young Thug е баща на три красиви кралици

Young Thug, модната икона, е баща-защитник. Той основно държи самоличността на децата си на земята и ги отглежда тихо. Просто казано, ние нямаме достъп до Instagram на Young Thug, така че няма друг начин да проследим дъщерите на Thug.

Young Thug пък се хвали с малката си дива Мари Мего, която има собствен акаунт в Instagram. Дъщерята на Thug говори за своите tik-tok видеоклипове и времето си с известния си баща.

Както всички знаем, последствията от знаменитостта включват всичко, което една известна личност прави, да стане публичен въпрос. По същия начин видеоклип на дъщерите на Young Thug, управляващи движещо се превозно средство, стана вирусен в интернет.

Популярни Публикации