Мари Кондо- Възраст, височина, нетна стойност, съпруг, кариера, националност

Мари Кондо е японски консултант по организацията, автор и водещ на телевизионни предавания. Мари Кондо е известна като Гуруто на начина на живот и автор на Променящата живота магия на подреждането: Японското изкуство за разчистване и организиране. Научете повече за нетната стойност на Мари Кондо, биография, възраст, националност, етническа принадлежност, съпруг, височина, кариера и факти

Бързи факти

Пълно име: Мари Кондо
Дата на раждане: 9 октомври 1984 г
Възраст: 38 години
Хороскоп: Паунд
Късметлийско число: 5
Щастлив камък: Перидот
Щастлив цвят: Син
Най-доброто съвпадение за брак: зодия Близнаци
Пол: Женски пол
Професия: Експерт по организиране, автор, YouTuber и водещ на телевизионно предаване
Държава: Япония
Височина: 4 фута 10 инча (1,47 м)
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 9 октомври 1984 г
Съпруг Такуми Кавахара
Нетна стойност 8 милиона долара
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Размер на тяло 34-24-25
Родно място Токио
Националност японски
Етническа принадлежност японски
Религия шинтоизъм
образование Токийският женски християнски университет
деца Две (Сацуки и Мико)
Facebook Мари Кондо във Facebook
Twitter Мари Кондо в Twitter
Youtube Мари Кондо Youtube
Instagram Instagram на Мари Кондо
Лична мрежа Лична мрежа на Мари Кондо
IMDB Мари Кондо IMDB
Седмица Мари Кондо Wiki

Биография на Мари Кондо

Мари Кондо е роден на 9 октомври , 1984 г., в Токио, Япония. От 2022 г. тя е 38 години , а нейният слънчев знак е Везни . По същия начин Мари Кондо е от японски произход и е родом от същата страна. Мари изповядва шинтоизма като религия.

По отношение на образованието Мари Кондо посещава местна гимназия в Токио, Япония. След като завършва образованието си, Мари се записва в Токийския женски християнски университет, където учи социология. От дете експертът беше педантично чист и обичаше да организира всичко на правилното място.

Височина и тегло на Мари Кондо

Колко висока е Мари Кондо? Тя е висока 4 фута 7 инча или 139 см или 1,39 м. Мари Кондо е стройна и тежи около 52 кг (117 фунта). По същия начин, експертът по организиране се радва да поддържа всичко организирано, както и да поддържа здравето си чрез редовна здравословна диета. Измерванията на тялото на Мари Кондо са 34 инча, 24 инча и 25 инча. Размерът на чашката на сутиена на Мари Кондо е 33 B и тя носи обувка номер 5. (САЩ). Освен това авторката има светъл тен, черни очи и черна коса, което я прави още по-привлекателна.

  Мари Кондо

Мари Кондо (Източник: Instagram)

Професионален живот на Мари Кондо

По време на предучилищните и училищните дни на Мари Кондо тя беше доброволецът, отговарящ за организирането на рафтовете и оборудването на класната стая. Това беше моментът, в който Мари Кондо осъзна, че има истинска страст и мания за организиране. Мари разпозна насладата и спокойствието, които организирането и разчистването й донесоха след дълго време на открития. Тогава, след като завършва университетското си обучение по социология, Мари решава да превърне идеята си в кариера.

Всъщност заглавието на дисертацията й също беше „Почистване, погледнато от гледна точка на пола“. Мари започва бизнес, когато е на деветнадесет години и все още е в гимназията. Нейната компания е специализирана в подпомагане на хората при възстановяването на пространства, които преди това са били заети. Бизнесът и идеите на Мари започват да се разпространяват почти веднага. Мари дори написа първата си книга „Променящата живота магия на подреждането: японското изкуство за разчистване и организиране“, която беше публикувана първо на японски.

Повече за кариерата

Книгата на Мари става много популярна в цяла Япония и по-късно е преведена на няколко езика, включително немски и английски. През 2013 г. експертът е поканен да участва в телевизионната драматизация на нейната книга. След това тя започва да снима видео поредица, в която учи всички на различни съвети и техники за метода KonMari. По същия начин Мари започна да изнася лекции по темата и започна да се появява сама. Беше във време, когато популярността на Мари Кондо рязко нарастваше. Мари започна да получава заявки за участие в различни телевизионни и радио предавания.

Ten Speed ​​Press English публикува превод на книгата на Мари през 2014 г. и тя бързо се превърна в бестселър на New York Times. Мари Кондо също рекламираше себе си и водещи списания като TIME, The Wall Street Journal и Vogue я интервюираха. През 2016 г. авторката издаде втората си книга, Spark Joy: An Illustrated Master Class on the Art of Organizing and Tidying Up, със същата тема. Мари се появи в шоуто на Елън Дедженеръс по-късно през същата година.

Нетната стойност на Мари Кондо 2022 г

Колко е нетната стойност на Мари Кондо? Мари, като успешна и добре известна публична фигура, е много търсена и трябва да има голямо нетно състояние. Нетното състояние на Мари Кондо се оценява на около 8 милиона долара към 2022 г. Нетната й стойност произтича от способностите й като експерт по организиране, автор и водещ на телевизионни предавания.

Мари Кондо трябва да е спечелила малко пари от присъствието си в социални медийни платформи като Instagram, Twitter, YouTube и Facebook.

Статус на връзка с Мари Кондо

Кой е съпругът на Мари Кондо? Такуми Кавахара е името на нейния съпруг и те се женят на 9 октомври 1984 г. Такуми Кавахара, главен изпълнителен директор на KonMari Media LLC, е голям фен на работата на Мари Кондо. Съпругът на Мари дори е продуцент на нейния сериал Netflix и двамата често се придружават взаимно на турнета и интервюта.

Сацуки и Мико са имената на двете очарователни дъщери на Мари и Такуми. Преди това двойката и децата им живееха в Токио, Япония. Цялото семейство в момента живее в Лос Анджелис, Калифорния. По същия начин тя обяви на 27 януари 2021 г., че очаква трето дете.

Социална медия

Мари Кондо, като обществен инфлуенсър, е много активна в социалните медийни платформи от доста време. Мари Кондо има 842 хиляди последователи в профила си в Instagram. Експертът дори има акаунт в Twitter, където има 168,2 хиляди последователи. По същия начин прекрасният организатор има страница във Facebook с над 35 000 последователи. Феновете и последователите на Мари създадоха няколко фен страници, за да придобие по-голяма важност и слава, които тя напълно заслужава. Мари има и собствен канал в YouTube, който има 623 хиляди абонати към април 2021 г.

Факти

  1. Нейното щастливо число е 5.
  2. Щастливият й камък е перидот.
  3. Щастливият й цвят е син.

Също така, знайте за Нетна стойност, биография, възраст и националност на Аса Бътърфийлд .

Популярни Публикации