Маргарет Макгрегър - майка на Конър Макгрегър

Маргарет Макгрегър е майка на Конър Макгрегър, ирландски професионален ММА боец ​​и боксьор.

Бързи факти

Пълно име Маргарет Макгрегър
Първо име Маргарет
Фамилия Макгрегър
Професия Майка на знаменитост
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация Направо
Семейно положение Женен
Съпруг Тони Макгрегър
Без деца 3

Женен от дълго време

Маргарет Макгрегър се омъжи за Тони Макгрегър, когато беше на 21 години. Според съобщенията двамата се срещнали на път за училище. Това беше любов от пръв поглед за него, тъй като тя беше зашеметяваща. И двамата бяха на шестнадесет години, когато започнаха да се срещат. Конкретиката на брака й с него засега остава неизвестна. Конкретната дата на сватбата на двойката също остава неразкрита. Преди са живели в Крамлин, Дъблин. Тя и семейството й се преместват в Лукан, Дъблин, през 2006 г. Двойката е заедно повече от три десетилетия. Те имат щастлив живот.

деца

Те продължиха да имат три деца заедно. Две от тях са момичета, а едното е момче. Erin McGregor, Aoife McGregor и Conor McGregor са техните имена. Синът й, който е по-голям от двете си сестри, е известен боксьор. Той е първородното дете на родителите си. Дъщеря й (Ерин) е фризьорка с две деца, докато другата й дъщеря (Аойфе) е омъжена и утвърдена в живота.Тя е близка със сина си.

Всяка майка е свързана с децата си и тази комбинация майка-син не е изключение. Те имат специална връзка. Детето й често изпраща снимки на майка си и благодари на Бог, че ги е дал. Тя знаеше, че той ще бъде шампион един ден от момента, в който се роди. Баща му каза в интервю, че детето му е изглеждало боец ​​от момента, в който се е родило. Ръката му беше стисната, когато излезе от корема на майка си, сякаш беше готов за битка.

 Маргарет Макгрегър

Маргарет Макгрегър (Източник: Google)

Миналата година той организира голям празник за 60-ия рожден ден на майка си. През март цялото му семейство пътува до имението Версаче, за да отпразнува нейния рожден ден. За случая цялото му семейство беше облечено в италианска коприна. Изглежда, че е пълно мамино момче.

Преди брака той стана родител.

Конър, нейният син, има връзка с Дий Девлин от 2008 г. Двойката е сгодена, но все още не е сключила брак. Според съобщенията те са се запознали в нощен клуб в Дъблин. Родителството беше приветствано, преди да се оженят. Двамата имат две деца и са щастливи родители. Синът им Конър Джак Макгрегър младши се роди на 5 май 2017 г., а дъщеря им Кроя Макгрегър се роди на 4 януари 2017 г. Изглежда двойката не вярва в брака, а в истинската любов.

 Маргарет Макгрегър

Маргарет Макгрегър (Източник: Google)

Нетна стойност

Нетната стойност на Маргарет Макгрегър обаче не е известна Състоянието на нейния син Конър Макгрегър е 99 милиона долара към 2022 г. Годишният му доход се оценява на около 48 милиона долара. Приходите на Conor произтичат от работата му като професионален боец ​​и боксьор в смесени бойни изкуства. Той има партньорства за одобрение с компании като Reebok, Bud Light, Monster Energy, Burger King, Irish Whiskey и други. Конър има дом в Ирландия, както и пищна вила в Лас Вегас. Той има превозни средства като Rolls Royce Drophead Coupe, Bentley Continental GT и Lamborghini Aventador Roadster. Семейството със сигурност би водило охолен начин на живот.

Популярни Публикации