Маргарет Ан Уилямс - възраст, биография, Wiki, височина, нетна стойност, кариера

Маргарет Ан Уилямс е дъщеря на Мари и Франсис Уилямс. Маргарет последва стъпките на баща си и разви търговска империя, но може би е най-известна като съпругата на главния готвач и телевизионна знаменитост Джефри Закариан. Научете повече за Маргарет Ан Уилямс Възраст, биография, Wiki, гадже, тегло, височина, социални медии, нетна стойност, кариера и факти

Бързи факти

Истинско име Маргарет Ан Уилямс
Псевдоним Маргарет
Възраст 42 години
рожден ден 12 юни 1979 г
Известен с Съпруга на знаменитост
Родно място Тампа, Флорида, САЩ
Националност американски
Сексуалност Направо
Религия християнството
Пол Женски пол
Етническа принадлежност Смесени
Зодия зодия Близнаци
Височина/ Висок 5 фута 5 инча
Тегло 55 кг
Измервания на тялото

(Гърди-талия-ханш)

25-22-25
Нетна стойност 6 милиона долара
Размер на чашката на сутиена 34 Б
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата черен
Размер на роклята 3 (САЩ)
Номер на обувка 6 (САЩ)
Марки N/A
Хоби N/A

Маргарет Ан Уилямс Биография, възраст и националност

Коя е Маргарет Ан Уилямс? Маргарет Ан Уилямс е родена на 12 юни 1979 г. в Тампа, Флорида, САЩ. Тя е 42 години Стар . Тя е родена u под зодиакалния знак на Близнаци, който представлява сила и богатство. Маргарет Уилямс е израснала в приятен и луксозен район на Тампа, Флорида. Баща й, г-н Франсис Уилямс, е главен изпълнителен директор на Kimmins Contracting Corporation, фирма за строителство и разрушаване, основана през 1923 г. с цел създаване на творчески проекти. Като дъщеря на бизнесмен, това се превърна в детската площадка на Маргарет и експозицията се оказа полезна, тъй като Маргарет Уилямс стана световноизвестен предприемач.Преди това е посещавала Нюйоркския университет, където е специализирала бизнес и маркетинг. Хората, които са познавали Маргарет, знаят, че тя твърдо вярва в поговорката „Прави нещо два пъти, преди да решиш, че го мразиш“, тъй като тя е родена човек, който поема рискове и следователно лидер в индустрията. Маргарет, от друга страна, е живяла в сянка, без да се знае нищо за личния й живот освен предприятията й и връзката й с Джефри Закариан.

Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висока е Маргарет Ан Уилямс? Тя е висока 5 фута 5 инча или 1,65 метра или 165 сантиметра. Тя тежи приблизително 55 кг (121 фунта). Освен това, s той има прекрасни топли кафяви очи и руси кичури. Какви са телесните мерки на Маргарет Ан Уилямс? Тя често радва феновете си, като публикува свои снимки на модел в Instagram и те изглежда щастливи да споделят благодарността си за актуализацията на нейните снимки.

  Маргарет Ан Уилямс

Маргарет Ан Уилямс със съпруга си Източник: Google

Нетна стойност на Маргарет Ан Уилямс и социални медии

Каква е нетната стойност на Маргарет Ан Уилямс? Маргарет Ан Уилямс е частно лице; следователно фактите за нейния личен живот и семейство не могат да бъдат достъпни в интернет, но като съпруга на Джефри Закариан, тя отвори своя акаунт в социалните медии за света. Нейният официален акаунт в Instagram има над 22 000 последователи, с които тя споделя най-новите си инициативи, които включват показване на кухни, съпруга й и децата й. Последният й пост беше на 4 октомври 2018 г., когато тя и съпругът й Джефри присъстваха на кампанията срещу глада на City Harvest. Целта на това събитие е да генерира пари за облекчаване на глада в Ню Йорк чрез търгове и други приятни дейности. Събитието беше посетено от близо 1000 души. Приблизителната нетна стойност на Маргарет Ан Уилямс е 6 милиона долара към 2022 г .

Професионален живот, кариера и стил на живот

С връзките на баща си и волята на Маргарет да успее, тя беше предопределена да бъде корпоративен лидер! Тя знае какво иска; остава само тя да процъфтява и да превръща мислите си в реалност. Тя става маркетинг изпълнителен директор на 3Sixty Hospitality, който се концентрира върху кетъринг услугите за своите клиенти, на 26-годишна възраст. Осигурява превъзходно обслужване на клиентите и безспорно вкусна храна.

Освен това 3Sixty Hospitality си сътрудничи с две фирми, Lotus и Double Seven. Lotus има три локации в Съединените щати, Франция и Германия и предлага изискано трапезарно изживяване, съобразено с висшата класа. Междувременно Double Seven, разположен в центъра на Ню Йорк, предлага великолепен салон за малки и големи групи.

Състояние на гадже, брак и връзка

Кой е гаджето на Маргарет Ан Уилямс? Маргарет Уилямс се запознава с Джефри Закариан, по-известен като Железния готвач, чрез общ познат. Тяхната любов към кухнята и предприемчивостта са в основата на връзката им, но двамата имат и много общи неща, тъй като туризмът и пътуването са любимите им дейности за срещи! Джефри Закариан се срещаше с Маргарет Уилямс няколко години. Въпреки 20-годишната им разлика във възрастта, обществото ги обвини във фалшива връзка, но възрастта и мнителен характер не ги притесняваха. Скоро след това двойката отвори ресторант на име Town. Двойката иска компания, която определя връзката им като бизнес партньори и любовници. Всеки ден обслужва повече от 100 души заради уникалния интериорен дизайн и храната на Джефри. Джефри Закариан и Маргарет Ан Уилямс се ожениха на 31 юли 2005 г. в римокатолическата църква 'Дева Мария от Ливан' в Ниагарския водопад, Ню Йорк.

Сватбата се пази в тайна, като присъстваха само семействата на двете страни и близки приятели. Повечето дами биха искали пищна сватба, но Маргарет и Джефри имаха други планове и скромният бяло-сив сватбен мотив доведе до стилен и личен повод за двойката и техните гости. Маргарет Ан и Джефри Закариан избраха да създадат нов ресторант, наречен Country, за да почетат новото събитие, което в крайна сметка получи звезда Michelin, което показва, че фирмата е призната за една от предприятията с най-добро хранене в света.

Факти

  • Маргарет Ан Уилямс е родена под зодиакалния знак Близнаци, символ на сила и богатство, на 12 юни 1979 г. в Тампа, Флорида, САЩ, дете на Мари и Франсис Уилямс.
  • Тя последва стъпките на баща си и изгради империя в бизнес индустрията, но Маргарет е може би най-известна като съпруга на готвач и телевизионна личност, Джефри Закариан.
  • На 31 юли 2005 г. Джефри Закариан и Маргарет Ан Уилямс сключиха брак в римокатолическата църква „Дева Мария от Ливан“ в Ниагарския водопад, щата Ню Йорк.

Популярни Публикации