Манията на Tana Mongeau по грима и Facetune предизвика няколко противоречия

Тана Монго има значителен брой последователи онлайн. Тя е противоречива фигура в очите на обществеността през по-голямата част от кариерата си. Използването на грим и Facetune често е била една от основните движещи сили зад противоречията, които я заобикалят.

Mongeau, от друга страна, е прегърнала да говори както за манията си по грима, така и за Facetune. Тя се е появявала във видеоклиповете си без грим в много случаи, обикновено когато обсъжда някои от най-личните си и уязвими моменти.

Интернет личността също сподели своите съвети за грим с феновете си, най-вече в трилогията „How To Cake Your Face Like A Pro: The Trilogy“. Във видео поредица от три части тя описа всичките си рутинни гримове.Mongeau обясни, че се радва да прави тези видеоклипове, защото й харесва да помага на другите; в този случай, за да се торти и да изглежда по-добре. Монго също е откровена за външния си вид, когато не носи грим. Тя се оцени като две в гореспоменатата видео поредица с уроци по грим, но щеше да се покачи до осем, след като приключи.

В своите „10 неща, без които Тана Монжо не може да живее“ | Видео на Bootleg GQ, тя също спомена изкуствените мигли като единственото нещо, без което не може да живее. Mongeau каза във видеото, че не може да живее без много неща, включително пури Backwoods, но тя постави миглите в горната част на списъка, казвайки, че те са най-важното нещо, без което не може да живее.

Кратки факти за Тана Мари Монжо

Пълно име Тана Мари Монго
Дата на раждане 24 юни 1998 г
Възраст 23 години
Височина/колко висок?
5 фута 5 инча
Професия YouTuber и рапър
Бащино име Рик Монго
Име на майката Ребека Монго
Полова идентичност Женски пол
Е женен? не
Гей ли е?
не
Нетна стойност 4 милиона долара

Tana Mongeau Нетна стойност

Нетното състояние на Tana Mongeau е около 4 милиона долара към 2021 г.

Противоречие около Facetune на Mongeau

Mongeau беше открита за използването на Facetune за редактиране на снимките си, точно както беше за грима си. Още през ноември 2019 г. тя беше наказана за прекомерна употреба на приложението в снимките си от наградите People’s Choice.

След като публикува снимката си, публикацията беше залята от коментари, които изтъкваха колко неузнаваема е тя. Няколко души коментираха как формата на лицето й се е променила драматично, както и колко от чертите на лицето й са били променени.

  Тана Монго

Тана Монго

Заедно с действителната снимка, снимките бяха споделени в subreddit на InstagramReality на Reddit. След като сравни двете, стана ясно, че тя е стеснила челюстта си, отслабнала е носа си и е променила формата и тъмните си вежди, наред с други неща.

Докато Mongeau не се обърна директно към проблема, тя намекна, че е чула всички оплаквания в публикация, която направи, за да пожелае на мениджъра си честит рожден ден. Тя завърши надписа си, след като пожела на мениджъра си,

плъзнете за снимка на мен (с по-малко facetune от последния път), защото съм нарцистичен.

Mongeau, от друга страна, винаги е признавал, че използва приложението за редактиране на снимки. По-рано същата година, през май, тя написа в Туитър, какво ще стане, ако направих обиколка с мастър клас по facetune? Освен приложенията за грим и редактиране на снимки, YouTuber не се срамува да споделя други изкуствени промени, които е направила на тялото си. Монжо документира получаването на инжекции в дупето във влог, озаглавен „Получих снимки на дупето на Кайли Дженър… опа (предупреждение за игла)“ през април 2020 г.

Популярни Публикации