Мане иска заплата, подобна на тази на съотборника си Мохамед Салах

Садио Мане , нападател на Ливърпул, настоява за увеличение на заплатата, за да съответства на тази на Мохамед Салах . Сенегалското крило се завърна във форма този сезон, отбелязвайки седем гола в 12 мача в лигата.

Въпреки че Мохамед Салах е настоящият голмайстор на Ливърпул, Мане не беше възпрян да поиска заплата, сравнима със Салах.

Загубата на един или двамата играчи би била катастрофална за Ливърпул. Позволяването им да напуснат срещу намалена такса би било още по-трудно за Копитес да приеме. Новият договор на Мо Салах все още не е съгласуван. В резултат на това Мане може да трябва да изчака малко повече за преговорите по договора. Това означава, че бордът на Ливърпул ще разгледа внимателно най-малкото исканията на Мане. Садио Мане

Садио Мане

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп не изглежда заинтересован от привличането на нови играчи на тези позиции през януарския трансферен прозорец. В резултат на това червените вероятно ще постигнат споразумение да задържат и двамата фантастични африкански нападатели на Анфийлд. Въпреки това, Ливърпул остава далечно свързан с няколко звезди, ако не може да се постигне сделка.

 Садио Мане

Садио Мане

Ливърпул има само една от шест налични точки в лигата преди международната пауза. Ливърпул отговори добре, като победи топчиите с 4-0 у дома.

Садио Мане получи жълт картон за предизвикателство срещу Арсенал, но топчиите поискаха червен. Треньорът на Ливърпул Юрген Клоп и треньорът на Арсенал Микел Артета имаха разгорещен спор заради ситуацията. За неспокойните си действия двамата получиха жълти картони.

Популярни Публикации