Mandla Kadjay Carl Stevland Morris: Синът на легендарния певец на Motown Стиви Уондър

Карл Стевланд Морис от Mandla Kadjay е син на Стиви Уондър, прочутият певец на Motown и мултиинструменталист.

Бързи факти

Пълно име Мандла Каджай Карл Стивланд Морис
Първо име Мандла
Презиме Каджай Карл Стивланд
Фамилия Морис
Дата на раждане 13 май 2015 г
Възраст 6 години
Професия млада телевизионна личност
Националност американски
Бащино име Стиви Уондър
Баща професия певец, автор на песни, музикант и продуцент
Име на майката Кай Милард Морис
Полова идентичност Мъжки
Хороскоп Телец
нетна стойност 100 000
Братя и сестри Айша Морис, Кайланд Морис, Кваме Морис, Ниа Морис, София Морис, Мумтаз Морис и Кейта Морис
нетна стойност 0 хил

Неговите братя и сестри

Мандла Морис е седмото дете на Стиви Морис и второто му дете със съпругата му Кай Милард Морис. Има осем братя и сестри. Айша Морис, Кайланд Морис, Кваме Морис, Ниа Морис, София Морис, Мумтаз Морис и Кейта Морис са техните имена. С изключение на Кайланд, всичките му седем братя и сестри са негови полубратя и сестри по бащина линия. Неговите полубратя и сестри по бащина линия от приятелка Йоланда Симънс са Айша и Кейта. Мумтаз от романса му с Мелъди Маккъли също е. Самоличността на майката на Кваме и София все още не е разкрита, а Ния и друго дете, чиито имена са неизвестни, са с третата му съпруга, Томека Робин Брейси.

  Мандла Каджай Карл Стивланд Морис

Mandla Kadjay Carl Stevland Morris (Източник: google)Родителите ценят живота и брака

Стиви беше омъжена за модния дизайнер Кай Милард Морис. На 1 септември 2001 г. те се ожениха. Двойката се раздели през октомври 2009 г. и се разведе през август 2012 г. Стиви се омъжи за втори път. Преди това е бил женен за Syreeta Wright, композитор и бивш секретар на Motown. Двойката се жени през септември 1970 г. и се развежда две години по-късно през 1972 г. В момента Стиви е омъжена за Томика Робин Брейси, за когото се омъжи през юли 2017 г. след четиригодишна връзка. Двойката има две деца.

Нетна стойност

Счита се, че нетното състояние на Мандла е в диапазона от 100 000 долара към октомври 2022 г. През цялата си кариера той е добавял към богатството си. В момента няма налична информация за неговото училище или квалификации. Нетното състояние на Стиви Уондър е 110 милиона долара. Мандла е изгряваща телевизионна личност. Той е певец, актьор и моден дизайнер. Мандла участва в първия сезон на риалити програмата Dancing with the Stars: Juniors. Той направи своя дебют през 2018 г. с филма „A Star is Born“. Сега той довършва своя дебютен солов запис.

  Мандла Каджай Карл Стивланд Морис

Mandla Kadjay Carl Stevland Morris (Източник: google)

Връзка със семейството

Мадла има прекрасни отношения със семейството и братята и сестрите си. Говори се, че е близък с брат си Кайланд. Можем да видим това чрез множество публикации в акаунта на брат му в социалните медии. Той също се взира в баща си Стиви и сега върви по неговите стъпки. Истинската му любов, според интервю за списание Paper, е музиката. Той дори отбеляза, че е израснал, виждайки баща си да свири на пиано, независимо дали у дома или на турне, или в студиото. Горната връзка представя Мандла, неговите братя и сестри и баща му, заедно с надпис. „Опитът не успя да дължи на...

Неговите интереси

Мандла обожава да ходи на почивка. Обича да свири на пиано и като баща си се интересува от музика. Свири на пиано от деветгодишен. Освен това обича да общува с връстниците си, да играе видео игри и да ходи на кино.

Любопитни факти

  • Мандла Каджай Факти Карл Стевланд Морис е роден на 13 май 2005 г., което го прави на 15 през 2020 г.
  • Той е джентълмен с подходящ ръст за външния си вид.

Популярни Публикации